Canon najavljuje promenu korporativnog imena iz Océ u Canon Production Printing

0

Canon Inc. („Canon“; Sedište: Tokio, Japan; Predsednik i generalni direktor: Fujio Mitarai) i Océ Holding B.V. („Océ“; Predsednik i generalni direktor: Minoru Asada; Sedište: Venlo, Holandija) najavili su promenu zvaničnog korporativnog imena (trgovačkog naziva) Canon Group kompanije Océ u Canon Production Printing.

Nakon što se pridružio kompaniji Canon Group u 2010, Océ je nastavio da razvija i proizvodi svoje proizvode za štampu pod Océ brendom. Promenom imena Océ u Canon Production Printing i integracijom Océ proizvoda pod Canon brend, kreiraćemo jedinstvo brenda u okviru svih oblasti našeg štamparskog poslovanja, poboljšati sinergiju u okviru našeg portfolija i uspostaviti jasan sveobuhvatan pristup izlaska na tržište. Promena imena kompanije stupa na snagu od 1. januara 2020.

Od osnivanja 1877, Océ je predstavio niz jedinstvenih tehnologija za kopiranje i štampu. Daljom integracijom sa kompanijom Canon Group, Océ će nastaviti da razvija tehnologije koje su im u osnovi i uvećavaće svoj udeo na tržištu kao Canon Production Printing, kako bi se ubrzao rast komercijalnog štamparskog poslovanja kompanije Canon Group širom sveta.

Océ razvija i proizvodi haj-tek proizvode za štampu i softver za tokove posla za komercijalno tržište štampe. Ponuda proizvoda uključuje štampače sa neprekidnim uvlačenjem papira i tabačne štampače za izdavaštvo i štampanje velikog obima, kao i štampače velikog formata za reklamnu grafiku i CAE/GIS primene.

Pregled kompanije Océ

Trgovački naziv : Océ
Novi trgovački naziv : Canon Production Printing
Predstavnik       : Minoru Asada (Predsednik i generalni direktor)
Lokacija : Venlo, Holandija
Osnovana          : Oktobar 1877.
Oblast delatnosti : Hardver i softver za produkcionu štampu
Share.

Leave A Reply