XPG GAMMIX S70 osvojio COMPUTEX d&i nagradu za 2021. godinu!

0

XPG, brzorastući provajder sistema, komponenti i perifernih uređaja za gejmere, Esport profesionalce i Tech entuzijaste, saopštio je da je njegov GAMMIX S70 PCle Gen4 SSD osvojio COMPUTEX d&i nagradu za 2021. godinu! Ova nagrada još jedna je u nizu priznanja koja je dobio S70, uključujući i Red Dot nagradu za 2021. godinu: Product Design, kao i Golden Pin Design nagradu za 2020. godinu. Na taj način, S70 potvrdio je svoj status kao svetski najnagrađivaniji Gen4 SSD.

Uz najnoviji PCle Gen4 interfejs, GAMMIX S70 dizajniran je tako da pomogne gejmerima da dominiraju nad konkurencijom, sa sekvencijalnim performansama čitanja/pisanja i do 7400/6400 MB u sekundi. Da bi omogućio pouzdane operacije i odličnu stabilnost, S70 opremljen je sa XPG-ovim hladnjakom zaštićenog dizajna. Aluminijumski hladnjak poseduje terasastu i slojevitu strukturu inspirisanu talasima okeana, nudeći veću površinu za odvođenje toplote. Ujedno, šuplje komore, smeštene odozdo, dodatno dorinose mogućnostima termičkog hlađenja uređaja, tako što podstiču protok vazduha i konvektivni prenos toplote.

Odobrene od tajvanskog Saveta za spoljnu trgovinu (TAITRA), COMPUTEX d&i nagrade 13. put je organizovao Institut za istraživanje industrijske tehnologije (ITRI), u saradnji sa sudijama koji dolaze iz različitih industrijskih oblasti i disciplina, počev od zajedničkog ulaganja kapitala, pa sve do tehnologije. Program nagrađivanja ocenjuje kandidate na osnovu niza kriterijuma koji uključuju inovacije, tehnologiju, funkcionalnost, društvenu odgovornost i estetiku.

Saznajte više o XPG GAMMIX S70 na: https://www.xpg.com/us/xpg/685

Share.

Leave A Reply