Sve što treba da znate o novoj Galaxy Z seriji telefona

0

Nova generacija uređaja Z serije kompanije Samsung je nešto što ljubitelji tehnologije već dugo željno iščekuju. Definitivno se može pohvaliti karakterisitikama koje nadmašuju očekivanja i najzahtevnijih korisnika. Galaxy Z Flip4 u Z Fold4 zaslužuju da im se posveti podjednaka pažnja zahvaljujući izuzetnim performansama koje donose.

Vrhunska tehnologija je sada u vašim rukama

Softverske karakteristike nove Z serije već na prvi pogled izgledaju impresivno. Čak 128 GB više memorijskog prostora, u odnosu na prethodnu seriju, otvora prostor za mnoštvo novih aplikacija, fotografija, video snimaka ili čega već poželite. Zahvaljući unapređenoj bateriji od 3700mAh možete iskoristiti sve kapacitete koje kamera i druge aplikacije nude. Izdržljivost baterije je značajna komponenta ovog telefona. Čak i ako je baterija “na izdisaju”, superbrzim punjenjem, uređaj će se puniti čak 50% za oko 30 minuta, kako bi korisnici ostali “u kontaktu” i kad je baterija na kraju.

Povrh svega, nova Z serija predstavlja najotpornije sklopive telefone ikada. Izdržljivost panela je unapređena zahvaljujući okvirima i poklopcem od armiranog aluminijuma i eksluzivnim Corning Gorilla Glass Victus+ na ekranu poklopca i zadnjem staklu. Pr tom, oba uređaja opremljena su IPX8 vodootpornošću, a Interesantno je da Z Flip4 može stajati u 1.5 metar slatkoj vodi čak pola sata i nastaviti normalno sa radom.

Zahvaljujući prostranom ekranu od 7,6 inča na Z Fold4 brzi pristup i lakoća prebacivanja sa jednog na drugi prozor omogućiće vam da obavljate više stvari paralelno čak i dok ste u pokretu. Praktično čete imati mini računar u svom džepu. A ako vam dosadi da dodirujete ekran prstima, možete iskoristiti S pen olovku, koja će dočarati potpuno prirodni osećaj pisanja.

Značajno unapređen kvalitet kamere

Oba modela, zadržala su neprikosovenu snagu, ali su i dobili kameru profesionalnog nivoa. Ukoliko ste ljubitelji fotografije i imate naviku da lepe trenutke čuvate pomoću objektiva, unapređena zadnja kamera od 50MP i 65% jačim senzorom (kod Z Flip4) i sa 30x Space Zoom sočivom (kod Z Fold4), zabeležiće impresivne fotografije i video snimke. Nova kamera vam omogućava da video snimci i fotografije budu oštriji i stabilniji, nezavisno da li ih pravite danju ili noću, zahvaljujući Nightography opciji.

Ako delimično sklopite svoj Z Flip4, aktiviraćete FlexCam kameru koja će vam dati priliku da pravite fotografije direktno sa spoljašnjeg ekrana korišćenjem glavne kamere sa unapređenom QuickShot funkcijom. Sa druge strane, raznovrsni režim rada kamere kod Z Fold4 omogućava vam da pravite selfi čak i zadnjom kamerom, a uz veću mapu zumiranja aktiviranu u Capture View režimu, fotografije izgledaju živopisno, čak i u noćnim uslovima. A kada poželite da snimite neko dešavanje, uz pomoć OIS i VDIS tehnologije, kadrovi će ostati tečni i neće drhtati. Moćnom obradom Super noćno rešenje smanjuje buku na najniži mogući nivo, pa kasni noćni provod s društvom ostaje jasno zabeležen na klipu.

Dizajn uređaja biće vaš lični ambasador

Prefinjeni dizajn Z Flip4 serije oplemenjen je ispravljenim ivicama, sjajnim metalnim okvirom koji stvara efekat ogledala, kao i luksuznim ultra tankim staklom, zaštićenim materijalom koji se može sklopiti stotine hiljada puta, a da pritom zadrži svoju izdržljivost i snagu. Lila ljubičasta, grafitna, ružičasto-zlatna i plava boja će napraviti sjajan kontrast sa metalnim okvirom visokog sjaja, ako se odlučite za Z Flip4. Ukoliko se pak opredelite za Z Fold4 moći ćete da birate između elegantne kombinacije sivo-zelene ili prirodne nijanse fantomske crne ili bež boje koje privlače poglede pri svakom rasklpanju.

Cena i promo period

Do 25. avgusta iskoristite pravo na popust u iznosu od 23.000 RSD za Z Fold4, odnosno 17.000 RSED za Z Flip4. Takođe, Samsung nudi mogućnost otkupa vašeg starog mobilnog telefon, prema otkupnoj vrednosti. Detaljne informacije u vezi sa otkupom možeš da pronađeš putem sledećeg linka: http://samsung-trade-in.com/rs.

Samsung tim je mislio i na fizičku zaštitu vašeg uređaja. Zaštita unutrašnjeg ekrana pokriva prvu po redu prouzrokovanu štetu u periodu od godinu dana. Kako biste ostvarili pravo na zaštitu potrebno je da registraciju sprovedete u roku od 14 dana od prijema kupljenog uređaja, dok je u postupku registracije kupovine potrebno da dostavite dokaz o kupovini uređaja u periodu pretprodaje.

Više informacija o uređaju možete pronaći na linkovima:

Galaxy Z Flip4: https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-z-flip4/?page=home Galaxy Z Fold4: https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-z-fold4/

Share.

Leave A Reply