Osetite Pulse

0

Tehnološki inovator kompanija Human Mobile Devices (HMD) danas je predstavila svoje prve pametne telefone pod originalnom HMD linijom: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ i HMD Pulse.

Kolekcija HMD Pulse daje uvid u karakteristike budućih HMD uređaja: čiste linije, blagi tonovi, moderna estetika, elegantna mogućnost popravke i hrabar, smeo dizajn po pristupačnoj ceni.

Lars Silberbauer, direktor marketinga u kompaniji Human Mobile Devices, rekao je: „Pratimo i prepoznajemo potrebe potrošača i predviđamo trendove na tržištu; mogućnost popravke je temelj novog poglavlja u oblasti inovacija pametnih telefona. Zaboravite na uobičajeno, ovo je nova era sofisticiranosti pametnih telefona koji imaju suštinu“.

Ben Wood, glavni analitičar u kompaniji CCS Insight, izjavio je: „Mogućnost popravke je aktuelna tema među potrošačima, a kompanija CCS Insight je primetila značajan porast interesovanja za popravke mobilnih telefona kako u EU tako i u SAD tokom protekle godine. Oko 55% ispitanika u EU izjavilo je da bi želeli da uređaj koji je van garancijskog perioda mogu da poprave po razumnoj ceni umesto da ga zamene novim uređajem. U SAD takođe postoji značajan nivo interesovanja, impresivnih 49%. Takođe, primetili smo da 47% potrošača u EU i 48% u SAD izražava spremnost da plate nešto više za proizvode koji su dizajnirani imajući na umu brigu o životnoj sredini, što potvrđuje interesovanje za proizvode koji se mogu lako popraviti“.

Wood je takođe dodao: „Kompanija HMD je pionir kada je reč o proizvodnji pametnih telefona sa mogućnošću jednostavne popravke. Ohrabrujuće je to što HMD Pulse porodica omogućava još jednostavnije popravke, a ova dizajnerska odluka se dobro uklapa sa potrošačkim trendovima koje uočavamo u našem istraživanju“.

Kyle Wiens, izvršni direktor kompanije iFixit, komentariše: „Kompanija HMD je upravo najavila svoj četvrti uređaj sa mogućnošću jednostavne popravke: HMD Pulse Pro. Stalna posvećenost kompanije HMD dizajniranju telefona koji donose mogućnost popravke, predstavlja ohrabrujući pomak u našoj kulturi odbacivanja, dokazujući da HMD ima inovativnu kulturu potrebnu za predvođenje napretka kada je reč o mogućnosti popravke. Radujemo se našoj saradnji dok kompanija radi na tome da telefoni koji se jednostavno popravljaju postanu norma, a ne izuzetak“.

HMD Pulse kolekcija

Svaki uređaj iz novog HMD Pulse asortimana je dizajniran tako da ima mogućnost popravke, što kompanija HMD naziva ‘Gen 1 repairability’, omogućavajući vlasnicima uređaja da zamene oštećeni ekran, priključak za punjenje ili bateriju, bez inženjerske diplome.

HMD Pulse Pro: Vaše selfi fotografije će postati još bolje

HMD Pulse Pro je novi najbolji prijatelj svih zaljubljenika u selfi fotografije. Sa jednom od najboljih selfi kamera na tržištu – sa rezolucijom od 50MP, vaši snimci i fotografije će biti ono o čemu će svi pričati ovoga leta. Mahnite vašem telefonu sa dva prsta kako biste pokrenuli selfi navigaciju pokretima (Selfie Gesture Navigation), beležeći sve trenutke vredne sećanja samo jednim pokretom ruke, ili napravite oblik srca prstima, podignite palac gore ili napravite oblik srca obema rukama – savršeno za grupne selfije. Takođe, možete se oprostiti od mutnih noćnih selfija uz AI Super Portrait režim HMD Pulse Pro telefona, koji obezbeđuje da čak i najtamniji selfi bude jasan kao dan. Snimanje svih bitnih trenutaka u visokoj definiciji sada je lakše nego ikada pre, jer uz HMD Pulse Pro bićete poput profesionalnog fotografa i to bez ikakve obuke.

HMD Pulse Pro je telefon koji neće izaći iz mode, i dostupan je u tri prelepe nijanse: Glacier Green, Twilight Purple i Black Ocean. I to nije sve. Pulse Pro u Glacier Green boji dolazi sa punjačem koji se slaže sa njegovom bojom, a koji se prodaje zasebno. Sa svojim vanvremenskim dizajnom i elegantnim oblikom, izgleda kao da je namnjen za slavne ličnosti, iako mu cena nije takva.

HMD Pulse+ i HMD Pulse

HMD Pulse+ i HMD Pulse donose do 59 sati trajanja baterije i Gen 1 repairability, u iste tri upečatljive nijanse 2. HMD Pulse+ ima zadnju kameru rezolucije 50MP i dubinski senzor koji vam omogućava da sa lakoćom snimate kvalitetne fotografije, dok HMD Pulse postiže savršenu ravnotežu između pristupačnosti, performansi i mogućnosti popravke. Ovaj uređaj donosi kameru rezolucije 13MP koja dolazi sa AI HDR-om i optimizacijom tena za prirodno živopisne snimke.

Sa specifikacijama visokog ranga u srednjem cenovnom opsegu, porodica HMD Pulse ima za cilj da kategoriju pametnih telefona učini dostupnom svima.

HMD Pulse+ i HMD Pulse dostupni su globalno na hmd.com od 24. aprila. HMD Pulse Pro stiže uskoro sa punjačem u Glacier Green boji.

Organizujte vreme provedeno pred ekranom odgovorno, iskoristite trenutak, ali vodite računa i o tome da živite u samom trenutku. Pročitajte naše savete za digitalni detoks ovde.

Share.

Leave A Reply