POCO lansirao moćni POCO M3 Pro 5G uz slogan “Više brzine. Više svega”

0

Opremljen sa flagship MediaTek Dimensity 700 procesorom, POCO M3 Pro 5G nudi performanse i iskustvo zabave po ceni koja je bez premca

POCO Global, popularni tehnološki brend među mladim tehnofilima, danas je u prodaju širom sveta pustio svoj novi uređaj POCO M3 Pro 5G.

Opremljen flagship MediaTek Dimensity 700 5G procesorom, ovaj novi i nadograđeni uređaj nudi briljantne performanse i vrhunsko iskustvo zabave, sa podrškom za 5G dual SIM i ekranom koji podržava glatkih 90Hz, uz sve to pružajući optimalnu potrošnju i izuzetno dugo trajanje baterije.

„Drago nam je što možemo da saopštimo da je 6. maja 2021. godine POCO isporučio preko 17 miliona uređaja, počevši od 2018. godine i lansiranja našeg prvog telefona POCO F1. Samo POCO M3 je ukupno isporučen na tržišta širom sveta u preko 3 miliona primeraka od novembra prošle godine. Osim izuzetnog rasta u prodaji, ono na šta smo posebno ponosni je i naša baza fanova koja takođe raste izuzetno brzo. Sada imamo i POCO aplikaciju za fanove, u okviru koje korisnici mogu podeliti svoje iskustvo korišćenja uređaja koje će se kasnije koristiti u razvoju naših novih proizvoda “, rekao je Kevin Qiu, direktor POCO Global.

5G brzine i dvostruki 5G standby uz MediaTek Dimensity 700

Po prvi put POCO koristi MediaTek Dimensity tehnologiju koja donosi poboljšane ukupne performanse i brzinu rada. Moćni MediaTek Dimensity 700 procesor nudi flagship performanse uz održavanje niže potrošnje za dugotrajnu bateriju, zahvaljujući svojoj 7nm tehnologiji. Sa integrisanim 5G modemom, uređaj podržava dvostruki 5G* standby, donoseći korisnicima 5G koji je uvek uključen, bez fizičke zamene SIM kartica.

„Prednosti brze 5G mreže ne odnose se samo na super brzo preuzimanje fajlova, visokokvalitetne video zapise i izuzetno glatko gejming iskustvo – 5G takođe omogućava stabilniju mrežu na lokacijama na kojima se nalazi veliki broj korisnika istovremeno“, rekao je Angus Ng, šef marketinga proizvoda u POCO Global. „Iskoristivši prednosti koje donosi 5G po ceni koja je prava retkost na tržištu, POCO M3 Pro 5G je još jedan dokaz naše posvećenosti tome da korisnicima ponudimo inovacije koje su zaista bitne i koje prave razliku.“

Vrhunske performanse u radu koje donosi POCO M3 Pro 5G takođe pružaju i izuzetno iskustvo zabave. Procesor ima naprednu osmojezgarnu CPU arhitekturu, sa dva Cortex-A76 jezgra koje rade na brzinama do 2,2 GHz. CPU je uparen sa Mali-G57 GPU-om, novom GPU arhitekturom koja pruža dodatnih 30% performansi i energetske efikasnosti. Zajedno sa potpuno novom tehnologijom za skladištenje podataka UFS 2.2, čipset pretvara POCO M3 Pro 5G u savršeno odmereni uređaj koji je centar vaše zabave i bez problema učitava grafički zahtevne igre, video fajlove i još mnogo toga.

Igrajte glatko i brzo sa 90Hz FHD + ekranom i još mnogo toga

Kako bi iskoristio napredne mogućnosti procesora, POCO M3 Pro 5G donosi i ekran koji korisničko iskustvo podiže na još viši nivo. Uz osvežavanje od 90Hz, POCO M3 Pro 5G nudi brže slike i glatko iskustvo za korisnike. POCO M3 Pro 5G takođe nadograđuje Dot Drop sa POCO M3, na novi DotDisplay. DynamicSwitch tehnologija omogućava da se ekran automatski prebacuje između 90Hz, 60Hz, 50Hz i 30Hz, na taj način donoseći mogućnost da se osvežavanje ekrana prilagodi sadržaju koji se prikazuje, štedeći bateriju.

6,5-inčni FHD+ ekran daje sliku u jasnoj 1080P rezoluciji, a osim toga ima i dvostruke senzore svetla na prednjoj i zadnjoj strani kako bi se omogućila detekcija svetla od 360°, donoseći mogućnost pametnog i preciznog podešavanja između čak 4096 nivoa osvetljenosti, a sve to kako bi se postigla optimalna vidljivost ekrana.

Kompletno iskustvo sa 48MP trostrukom kamerom i baterijom koja traje više dana

Po pristupačnoj ceni, trostruki niz kamera koji sadrži glavnu kameru od 48MP, zajedno sa makro kamerom od 2MP i senzorom dubine od 2MP, zaokružuje sveobuhvatno i kompletno korisničko iskustvo koje donosi POCO M3 Pro 5G. Glavna kamera od 48MP omogućava korisnicima da snime jasnije i detaljnije fotografije, posebno u uslovima slabog osvetljenja. Mnoštvo softverskih funkcija kamere, kao što su noćni režim, time-lapse video snimanje i timed burst, značajno doprinose načinima na koje možete koristiti napredne mogućnosti kamere, omogućavajući korisnicima da se kreativno bave fotografijom i video zapisima.

Svu ovu snagu podržava velika baterija od 5.000 mAh (typ) koja može trajati i do 2+ dana. Uz podršku za brzo punjenje od 18W i punjač od 22.5W koji dolazi u pakovanju sa telefonom, korisnici brzo i jednostavno mogu da dopune bateriju i vrate se svojim aktivnostima.

Istaknite se u odnosu na ostale uz ergonomskim 3D zakrivljeni dizajn

POCO M3 Pro 5G se odriče tipičnog dizajna pametnih telefona u korist nečeg jedinstvenijeg. Izrađen sa ergonomskim, 3D zakrivljenim dizajnom zadnje strane i sjajnom završnom obradom, uređaj daje osećaj prijatnosti prilikom držanja u ruci, a u isto vreme se i ističe stilski dopadljivim, premijum izgledom. Odnos ekrana i tela od 91% obezbeđuje imerzivno iskustvo i vrhunski osećaj. Kao deo upečatljivog POCO dizajna, telefon se takođe isporučuje u tri prelepe boje: POCO žuta, Power crna i Cool plava.

Uređaj je takođe dizajniran sa funkcionalnošću koja se nalazi u prvom planu, nudeći kompletan paket funkcija za jednostavnu svakodnevnu upotrebu, uključujući IR blaster, NFC i 3,5 mm priključak za slušalice.

POCO M3 Pro 5G dolazi u dve varijante, 4GB + 64GB i 6GB + 128GB. Oba modela će uskoro biti dostupna za kupovinu putem zvaničnih kanala prodaje.

4GB+64GB: Preporučena maloprodajna cena 25.999 RSD.

6GB+128GB: Preporučena maloprodajna cena 28.999 RSD.

Dostupnost proizvoda i detaljne informacije će se naći uskoro na mi-srbija.rs.

Share.

Leave A Reply