Microsoft Office 2016 – stvoren za timski rad

0

Kompanija Microsoft predstavila je i u Srbiji najnovije karakteristike i aplikacije Office 2016, koje su kao dodatak Office 365 Microsoft pretplatničkom servisu baziranom na cloud-u, postale dostupne korisnicima širom sveta.

Beograd, 25. septembar 2015. godine – Osnovna ideja pri kreiranju novog Office-a ogleda se u shvatanju da se način na koji radimo i samo radno mesto sve više i brže menjaju, pa je zbog toga neophodno usavršiti i set alata uz pomoć kojih radimo. Sa Office 2016 aplikacijama, Office paket se proširuje i postaje snažna platforma integrisanih aplikacija i servisa kreiranih sa svrhom povećanja saradnje u radu, gde se razmenom ideja one konstantno poboljšavaju.

Dajući prednost progresu, pre nego procesu u radu – Office 2016 aplikacije pojednostavljuju saradnju i uklanjaju prepreke na putu timskog uspeha, rušeći barijere između uređaja, aplikacija i ljudi.

„Jedno od glavnih nastojanja Microsoft-a je da unapredi produktivnost u radu. Office paket je najbolji primer za to, jer kontinuiranim inovacijama olakšava ljudima da se u poslu okrenu ka najvažnijim aspektima – saradnji i timskom radu“, izjavio je Željko Vujinović, Generalni direktor Microsofta za Srbiju i Crnu Goru i dodao da će ovakav kurs omogućiti korisnicima značajna unapređenja u poslovanju i veću efikasnost upravo kroz korišćenje punih potencijala novih rešenja.

Office 2016 svoj maksimum pruža na novom operativnom sistemu Windows 10, i zajedno predstavljaju najkompletnije poslovno rešenje, pružajući maksimum bezbednosti i produktivnosti u radu.

Inovacije poput mogućnosti koautorstva u Word, PowerPoint i OneNote desktop softveru, ili Skype in-app integracije širom Office Online i bogate klijent aplikacije omogućavaju slanje IM poruka, deljenje ekrana, razgovor ili video čet unutar samih dokumenata.

Značajni novi apdejti za OneDrive, za poslovne korisnike (OneDrive for Business) stižu kasnije ovog meseca, i omogućiće nova iskustva u sinhronizaciji, pregledanju, mobilnosti, IT kontroli, kao i za developere.

Lista nedavno korišćenih dokumenata omogućava vam da nastavite tačno tamo gde ste stali, prateći vas na svim vašim uređajima, bilo da radite u Office Online, Office Mobile aplikacijama ili u Office 2016 desktop aplikacijama.

Office 2016 aplikacije sa Office-om 365 pružaju nove mogućnosti za veću bezbednost i zaštitu. Ugrađena Prevencija gubitka podataka (Data Loss Prevention) u Word-u, PowerPoint-u, Excel-u i Outlook-u, značajno smanjuje rizik od curenja osetljivih podataka. Integrisano Office 365 upravljanje mobilnim uređajima (Office 365 Mobile Device Management) štiti uređaje kompanije i zaposlenih, a Zaštita kompanijskih podataka (Enterprise Data Protection) koja stiže kasnije ove godine omogućava zaštićeno deljenje sadržaja u okviru kompanije.

Najavljeni tempo inovacija omogućiće dodavanje novih, usavršenih, karakteristika na mesečnom nivou.

Share.

Comments are closed.