Telemetrija i upravljanje merilima za gas

0

U kongresnom centru Andrevlje na Fruškoj gori 27. aprila 2017. održan je još jedan, sada već tradicionalni, To-Netov stručni skup za sadašnje i potencijalne partnere – distributere gasa kojima su i namenjena rešenja ove renomirane novosadske kompanije.

Skup je otvorio Milan Šolaja, predsednik Vojvođanskog IKT klastera, čija članica je i kompanija To-Net. Objašnjavajući da klaster intenzivno radi na podizanju svesti o tome kako se može raditi brže, bolje i efikasnije, gospodin Šolaja je istakao da upravo takvom poslovanju distributera gasa doprinosi To-Net svojim znanjem upakovanim u sveobuhvatna rešenja.

Miloš Tolić, direktor To-Neta, u svom obraćanju je kratko podsetio na projekte kompanije koji su uspešno implementirani i one čija implementacija je u toku, i najavio “Pametna merila kompanije Landis and Gyr” kao glavnu temu ovog, trećeg po redu, kompanijskog skupa.

Zatim su detaljnije o konkretnim proizvodima vodećeg globalnog provajdera integrisanih rešenja za upravljanje energijom za komunalni sektor govorili inženjeri To-Neta, kompanije koja je ovlašćeni distributer i prodavac Landis and Gyr proizvoda…

Tekst u celosti možete da pročitate u virtuelnom izdanju časopisa.

Share.

Comments are closed.