Oracle Cloud Day 2017

0

Na godišnjoj konferenciji kompanije Oracle Srbija i Crna Gora Oracle Cloud Day, održanoj u četvrtak 11. maja 2017. u Kristalnoj sali hotela Hyatt Regency u Beogradu, predstavljeni su strateški pravci kompanije u tehnološkom smislu, sa fokusom na pogodnostima koje Oracle rešenja donose državnoj upravi i privredi Srbije. 

Na konferenciji, koju su otvorili Nj.E. Kyle Randolph Scott, ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji, Vladimir Knežević, Country Leader za Srbiju i Crnu Goru u Oracleu, i Olga Rumelioti, regionalna direktorka za istočnu Evropu, predavanja su održali vrhunski Oracle stručnjaci.

Predstavljajući Oracle Cloud strategiju za razvoj IT industrije, kao i novosti u domenu Oracle Cloud usluga, govornici su vrlo ilustrativno pokazali kako su nove digitalne tehnologije glavni pokretač inovacija i poslovnih transformacija.

Tako su prisutni mogli da saznaju kako da na najbolji način upotrebe Oracle cloud platformu i infrastrukturu i da na najefikasniji način odgovore na digitalne izazove. Bila je ovo prilika i da otkriju “kako razvijati, koristiti i upravljati aplikacijama u cloud okruženju, dodatno proširiti svoje cloud aplikacije, integrisati i povezati različite sisteme u cloudu, upotpuniti pregled svih poslovnih podataka i olakšati donošenje poslovnih odluka, te otkriti kako kompletna cloud strategija može transformisati nečije poslovanje i njegov IT”…

Tekst u celosti možete da pročitate u virtuelnom izdanju časopisa.

Share.

Comments are closed.