Sveobuhvatna i inovativna poslovna rešenja i uređaji za uspešno poslovanje u svetu nakon pandemije

0

Od početka COVID-19 pandemije, većina industrija je u određenoj meri već usvojila hibridni model rada, što je zauvek promenilo način na koji radimo. Kombinovanje tradicionalnog kancelarijskog okruženja sa do sada nezabeleženim nivoima rada na daljinu znači da će inovativna digitalna rešenja – i uređaji koji ih bezbedno pokreću – imati ključnu ulogu.

Autor: Andrej Sonkin, generalni menadžer, Enterprise Business, HMD Global

Kako se granice poslovnog okruženja šire izvan okvira kancelarije, za kompanije je ključno da iskoriste prednosti inovativnog Enterprise Mobility Management (EMM) rešenja, koje je proaktivno, a ne reaktivno, kao i uređaja koji su podjednako pouzdani.

Evropske vrednosti i globalne inovacije u EMM rešenju

U kompaniji HMD Global evropske vrednosti i globalne inovacije u oblasti bezbednosti i privatnosti su sastavni deo mobilnih rešenja. Pored uređaja i dodataka, kompanija HMD Global takođe nudi niz usluga namenjenih preduzećima, koje nastavljaju da pomeraju granice inovativnosti u oblastima bezbednosti i IoT. Jedno od njih je i HMD Enable Pro,  EMM rešenje koje predstavlja oličenje nordijskih vrednosti pouzdanosti i poverenja, a kako je kreirano i održavano u Centru izvrsnosti kompanije HMD u gradu Tampere u Finskoj, kombinuje stručnost kako za Android pametne telefone, tako i za rešenja namenjena preduzećima. HMD Enable Pro omogućava preduzećima da optimizuju svoje uređaje za specifične slučajeve upotrebe, bilo da se radi o ličnoj ili IoT upotrebi. Zasnovano je na najnovijim Android Enterprise mogućnostima i omogućava kompanijama da registruju i centralno upravljaju svojim uređajima, bilo da se oni nalaze u vlasništvu kompanije ili su to u pitanju lični uređaji (Bring Your Own Device – BYOD). Rešenje je namenjeno za IoT upotrebu i upotrebu u velikim kompanijama, i pruža jedinstveno mesto za pouzdano mobilno povezivanje. Organizacije mogu daljinski da upravljaju i da nadgledaju flotu svojih Android uređaja, da instaliraju potrebne aplikacije, definišu različita podešavanja za povezanost i bezbednost, i da ostvare korist od funkcija kao što je Android SafetyNet za brzo identifikovanje uređaja čija je bezbednost potencijalno ugrožena. Ovo je od naročitog značaja posebno danas kada 70% zaposlenih koristi poslovne tablete za preuzimanje ličnih aplikacija…

Tekst u celosti možete pročitati u digitalnom izdanju časopisa.

Share.

Leave A Reply