“Red Hat Era, Here & Now”

0

Veracomp, kao regionalni Value Added Distributer vodećih ICT kompanija za Centralnu i istočnu Evropu, među kojima je i kompanija Red Hat, organizovao je prvu Red Hat konferenciju 10. maja 2018. u hotelu “Crowne Plaza” u Beogradu.

Konferencija “Red Hat Era, Here & Now” je bila odlična prilika za upoznavanje sa pravom vrednošću tehnologija ove kompanije, a brojnost prisutnih nedvosmileno je pokazala da je naše tržište spremno za open source.

Rečima dobrodošlice skup je otvorila Jana Petrović, Red Hat produkt menadžer u Veracompu d.o.o. U uvodnom izlaganju ona je predstavila Veracomp Group, koji se od kompanije osnovane u Poljskoj 1991. godine razvio u grupu IT kompanija internacionalnog obima i danas predstavlja produženu ruku vendora u mnogim zemljama. Takođe je izrazila zadovoljstvo uspostavljanjem partnerstva između kompanija Veracom d.o.o. i Softergee, zahvaljujući kojem će ubuduće i kod nas biti mogući treninzi i polaganje ispita za Red Hat serifikate.

Red Hat kao vodećeg svetskog provajdera open source enterprise IT rešenja zajednički su prezentovali Miroslav Pavlovski, Channel Sales Manager za region Centralne i istočne Evrope, i Filip Dalek, Inside Sales Account Representative ove kompanije.

Oni su istakli činjenicu da većina najnaprednijih kompanija u svetu koristi Red Hat, te da je cena njegovih akcija poslednjih godina doživela snažan rast.

Red Hat je strateški tehnološki partner za više od 90% Fortune 500 kompanija, uključujući 100% Global Fortune 500 kompanija u avio industriji, telekomunikacijama, zdravstvu i komercijalnom bankarstvu…

Tekst u celosti možete da pročitate u virtuelnom izdanju časopisa.

 

Share.

Comments are closed.