Održan peti CEE CEE Summer

0

Peti skup operatera telekomunikacionih servisa CEE CEE Summer, najznačajniji u regionu,  održan je sa velikim uspehom 24. i 25. maja 2018. u Beogradu u organizaciji Kompanije Sat-Trakt.

Dvodnevnom skupu CEE CEE Summer 2018. prisustvovalo je oko 340 učesnika iz 130 kompanija koje se bave prenosom podataka i telefonijom, iz 30 zemalja.

„CEE CEE Summer i ove godine je bio izuzetno uspešan skup, na kome su prisutne kompanije iskoristile sjajnu priliku da se na jednom mestu sastanu, uspostave poslovne kontakte, razmene iskustva i dogovore konkretne poslove“, rekao je Miroslav Iković, predstavnik Sat-Trakta.

Iković je naveo i da je to skup specifične grupe ljudi, specijalizovanih za telekomunikacioni biznis, predstavnika voice i data operatera, distributera opreme i sistem integratora, koji žele ne samo da učestvuju na  predavanima i prezentacijama, već traže ovakve skupove kao priliku da sklapaju poslove.

„Ove godine imali smo najuspešniji CEE CEE Summer do sada, kako po sklopljenim poslovima i kontaktima, tako i po broju učesnika. Kompanija Sat-Trakt je izuzetno zadovoljna što je pre pet godina prepoznala potrebu za ovakvim skupom. Beogradski CEE CEE Summer je odlično pozicioniran i posećen u odnosu na slične poslovne događaje u regionu i šire, i tim putem i dalje nastavlja da se razvija“, dodao je Iković.

Za Sat-Trakt, kao organizatora, od velikog je značaja što su svi veliki domaći i regionalni operateri iskoristili priliku da afirmišu potencijale ovog dela Evrope predstavnicima najvećih internacionalnih  kompanija…

Tekst u celosti možete da pročitate u virtuelnom izdanju časopisa.

Share.

Comments are closed.