Kaspersky Internet Security multi-device – zaštitnik privatnosti korisnika

0

Kompanija Kaspersky Lab predstavila je korisnicima u Srbiji novu verziju svog bezbednosnog rešenja Kaspersky Internet Security – multi-device, koje korisnicima pruža dodatne mogućnosti za zaštitu na internetu, kao i viši nivo bezbednosti podataka.

Kaspersky Internet Security – multi-device je bezbednosno rešenje za celu porodicu. Ono štiti Windows, Mac i Android korisnike od malvera, opasnih veb stranica, onlajn prevara, krađe novca i drugih opasnosti.

Ove godine, proizvodi kompanije Kaspersky Lab za Windows operativne sisteme sadrže nekoliko novih integrisanih funkcija. Uz pomoć opcije „Secure Connection“, korisnici sada mogu da zaštite svoje podatke od krađe tokom nebezbedne internet konekcije. Pored toga, oni mogu da zakrpe potencijalne „rupe“ u bezbednom sistemu uređaja pomoću opcija za ažuriranje (Software Updater) i čišćenje softvera (Software Cleaner).

„Mi u kompaniji Kaspersky Lab verujemo da se IT bezbednost ne odnosi samo na efikasnosti bezbednosnog rešenja. Ona se takođe tiče sajber svesti korisnika. Obazrivi korisnici se ponašaju oprezno i pažljivo kada su onlajn i spremni su da primene poslednja tehnološka dostignuća kako bi zaštitili ono što im je najvažnije, bilo da su to lične informacije, fajlovi, privatnost, njihovi uređaji ili bezbednost članova porodice. Težimo ka tome da ponudimo korisnicima ove mogućnosti sa svakom novom verzijom naših rešenja“, izjavio je Dragan Martinovič, direktor kompanije Kaspersky Lab za region istočne Evrope…

Tekst u celosti možete da pročitate u virtuelnom izdanju časopisa.

Share.

Comments are closed.