Najava CeBIT-a 2017

0

Nekoliko desetina novinara iz Slovenije, Hrvatske i Srbije okupilo se 21. novembra u Ljubljani na konferenciji za medije koju su organizovali slovenačko predstavništvo Deutsche Messe AG i Slovenačko-nemačka privredna komora da bi na njoj najavili  CeBIT 2017 i predstavili tehnologije koje će biti zastupljene na ovom vodećem međunarodnom IT događaju u oblasti B2B. 

CeBIT 2017, koji će biti održan od 20. do 24. marta iduće godine, ponudiće pregled svih ključnih tema iz oblasti digitalne transformacije. Tako će se u fokusu naći veštačka inteligencija, virtuelna realnost, internet stvari i iznad svega važna sajber sigurnost.

Kako smo mogli da saznamo od gospodina Hartviga fon Sasa (Hartwig von Saß), direktora komunikacija CeBIT-a, na sledećem sajmu će nastupiti preko 200 predavača  iz celog sveta, među kojima će biti i Jakoši Išikuro sa svojim digitalnim dvojnikom, koji će sigurno i na ovaj način svedočiti o neograničenim mogućnostima novih tehnologija i sjajnom napretku u oblasti robotike, koji dolazi iz Japana, zemlje partnera narednog CeBIT-a…

Tekst u celosti možete da pročitate u virtuelnom izdanju časopisa.

Share.

Comments are closed.