Infosec 2015 Banja Luka

0

Peta po redu TeleGroup Infosec konferencija u Banjoj Luci održana je 24. novembra 2015. Opravdavajući renome jednog od najznačajnijih IT Security događaja u regionu, Infosec je dao pregled najnovijih trendova u oblasti IT bezbednosti, apostrofirao neke buduće izazove i ponudio sjajne mogućnostu za zaštitu kompanijskih IT resursa od na-pada u vidu rešenja partnerskih kompanija koje slove za lidere u oblasti bezbednosnih tehnologija.

Ispred domaćina prisutne je pozdravio Dragan Zlokapa, direktor TeleGroup d.o.o. Banja Luka, a konferenciju je otvorio specijalni gost – prof. dr Jasmin Komić, ministar nauke i tehnologije Vlade Republike Srpske. Osvrnuvši se na značaj razvoja informacionog društva, ministar Komić je naglasio da je bezbednost okvir za dalji razvoj IT-a, te da oda-tle i značaj ove konferencije i važnost poruke koja će sa nje otići.

Bio je ovo vrlo uspešan radni i edukativni dan. Takvim su ga svojim prezentacijama uči-nili kako predstavnici Telegroupa kao organizatora, tako i kompanija Cisco, F5, Trend Micro, Check Point i Entrust Datacard…

Tekst u celosti možete da pročitate u virtuelnom izdanju časopisa.

Share.

Comments are closed.