HPE i Veeam: Kada je 1+ 1 = 3

0

Kompanije Veeam i Hewlett Packard Enterprise su se udružile kako bi ponudile jedinstvene mogućnosti za integraciju funkcionalnosti direktno sa HPE primarnim i sekundarnim storidžom. Dobijena konvergencija Veeam Softwarea sa HPE 3PARom i StoreVirtuala uparenog sa HPE StoreOnceom obezbeđuje najbolju dostupnost podataka i aplikacija, kao i monitoring.

HPE StoreOnce je familija backuptodisk uređaja sa deduplikacijom podataka koja se odlikuje izuzetnom skalabilnošću i fleksibilnošću. Skalabilnošću od 5.5 TB do čak 2.2 PB pokriva se najširi spektar korisničkih potreba, dok mogućnost isporuke bilo u vidu fizičkog ili virtualnog appliancea (instaliranog na ESX, HyperV ili KVM hipervizoru) dozvoljava lako prilagođavanje najrazličitijim korisničkim okruženjima.

U cilju bolje optimizacije backup i restore performansi i upravljanja replikacijom backupa podataka, HPE StoreOnce uređaji se putem API interfejsa integrišu sa pojedinim softverskim backup rešenjima, dajući softveru mogućnost direktnog pristupa i upravljanja naprednim funkcijama StoreOnce uređaja. Počevši od svoje verzije 9, na listi backup softvera koji imaju sposobnost API integracije sa StoreOnce nalazi se i Veeam backup and replication backup softver.

Veeam Backup & Replication je moćno, jednostavno za upotrebu i pristupačno rešenje za backup i dostupnost. Ono omogućava brz, fleksibilan i pouzdan oporavak virtuelizovanih aplikacija i podataka, donoseći backup virtuelnih mašina i replikaciju u jednom softverskom rešenju, uz podršku za VMware vSphere i Microsoft HyperV okruženja.

Zajedno su jači

Nova integracija nudi nekoliko ključnih unapređenja…

Tekst u celosti možete da pročitate u virtuelnom izdanju časopisa.

Share.

Comments are closed.