Check Pointovo partnerstvo sa Svetskim ekonomskim forumom

0

Sajber sigurnost utiče na sve. Od banaka, preko škola, do potrošačkih proizvoda. Ova nova realnost zahteva strategije odbrane globalnih razmera, sa različitim i kreativnim glasovima za stolom, zbog čega će Check Point Software Technologies biti partner sa Svetskim ekonomskim forumom (World Economic Forum) kako bi unapredili i objedinili međunarodne napore za postizanje sajber bezbednosti.

Svetski ekonomski forum je vodeća međunarodna organizacija za javnu-privatnu saradnju, koja okuplja lidere radi oblikovanja globalnih , regionalnih i industrijskih programa rada. Forum se udružuje sa kompanijama koje su posvećene razvoju suštinskih rešenja za prevazilaženje ključnih izazova.

Zajednička misija

Za razliku od pretnji u prošlosti, savremeni sajber napadi pete i šeste generacije su multivektorski i polimorfni. Oni imaju moć alata za sajber ratovanje nacionalnih država, mogu se kretati bočno između vektora i površina napada i delovati masovno. Pošto svet postaje digitalizovaniji, sajber pretnje su se transformisale u vodeći globalni rizik – zbog čega u CheckPointu izražavaju uzbuđenje zbog saradnje sa Svetskim ekonomskim forumom na oblikovanju sigurnije budućnosti za svet…

Tekst u celosti možete pročitati u virtuelnom izdanju časopisa.

Share.

Leave A Reply