Antivirus najlakši za upotrebu

0

Kada je pre izvesnog vremena objavio novu liniju proizvoda sa oznakom 2015, Bitdefender, provajder inovativnih softverskih rešenja za sigurnost računara, je vratio u žižu sigurnost na Internetu putem novog koncepta koji predstavlja mešavinu nagrađivane sigurnosti i izuzetnih performansi, sa ekstremnom lakoćom upotrebe i krajnjom jednostavnošću.

Da podsetimo, Bitdefender 2015 uvodi OneClick Security koncept sa pozadinskom tehnologijom koja automatski poboljšava rad, igru i upotrebu medija, neprimetno pruža podršku finansijskim aktivnostima i konstantno optimizuje sistem. Još od procesa instalacije, niz funkcija pojačava online zaštitu, istovremeno je čineći i najlakšom za upotrebu.

Poslednja linija Bitdefender proizvoda, koji je tri godine za redom proglašavan za Najbolju zaštitu od strane nezavisnih analiza, donosi novu Profiles Technology, koja utvrđuje da li radite, igrate se ili gledate video i na osnovu toga fino podešava postavke, kako ne biste gubili fokus i resurse i kako bi vam pomogao u korišćenju računara…

Tekst u celosti možete da pročitate u virtuelnom izdanju časopisa.

Share.

Comments are closed.