Za 300 mladih 30.000 dinara na poklon za useljenje

0

Prvih 300 mladih koji do kraja ove godine podnesu zahtev i do kraja februara naredne godine  realizuju stambeni kredit u NLB Banci ili Komercijalnoj banci na poklon za useljenje dobiće po 30.000 dinara!

Ova akcija deo je šire regionalne inicijative NLB Grupe Prava prilika da živiš po svom koja za cilj ima da podrži odluku mladih do 40 godina da reše stambeno pitanje i motiviše ih da svoje živote nastave da grade u našem regionu, a ne u inostranstvu.

„Sa sedam banaka na šest tržišta Jugoistočne Evrope, NLB Grupa je sistemska bankarska grupacija koja zajednici pruža sistemsku podršku, i danas gotovo da nema teme ili značajnog društvenog pitanja u koje nismo investirali svoje vreme, resurse i energiju. Međutim, održiva budućnost ovog regiona zavisi od svakog njegovog stanovnika, a posebno od mladih ljudi. Kroz ovu akciju želimo da im pomognemo da reše stambenog pitanje, i postave temelj za budući život u regionu, u kom će ostati nosioci pozitivnih promena“, istakao je Vlastimir Vuković, predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke.   

Prava prilika da živiš po svom namenjena je mladima do 40 godina i obuhvata sve modele stambenih kredita iz bogate ponude NLB Banke i Komercijalne banke – sa i bez osiguranja kod Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita, kao i uz najmanje 10 odsto učešća za kupovinu prve nekretnine.

„Za NLB Grupu ovaj region nije samo tačka na mapi, već dom u kom živimo, radimo i činimo sve kako bismo stvorili uslove za još održiviju budućnost za sve generacije koje dolaze. Naše aktivnosti su sveobuhvatne i počivaju na NLB vrednostima koje živimo svakoga dana. Ulaganje u budućnost mladih ljudi jedna je od najboljih investicija u bolju budućnost svakoga od nas. To je ono u šta verujemo i ono što želimo da reflektujemo i kroz linijsko poslovanje i ovu važnu regionalnu inicijativu“, navela je Jelena Živković, predsednica Izvršnog odbora NLB Banke.

U okviru inicijative Prava prilika da živiš po svom, klijenti će kao i do sada zahtev za stambeni kredit moći da podnesu u ekspoziturama banaka, kao i da sve dodatne informacije pronađu na nlb.rs i kombank.com.

Share.

Leave A Reply