Veracomp d.o.o. i Palo Alto Networks sklopili su ugovor o distribuciji Palo Alto Networks sigurnosnih rešenja namenjenih zaštiti podataka i IT sistema kompanija

0

Veracomp je potpisao ugovor o distribuciji sa kompanijom Palo Alto. Veracomp će kroz ovaj ugovor na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Sjeverne Makedonije, Crne Gore, Albanije i Kosova ponuditi rešenja kompanije Palo Alto Networks namenjena zaštiti firmi od modernih pretnji i pojačati izgradnju NextWave Palo Alto Networks partnerske mreže.

Strategija kompanije Veracomp je da bude partner od poverenja za svoje kupce, specijalista za distribuciju  rešenja koja najbolje odgovaraju modernim sigurnosnim izazovima. Rešenja kompanije Palo Alto Networks, globalnog lidera na području kibernetske sigurnosti, bitna su novost u distributerskom portfoliu čime Veracomp dodatno pojačava svoju poziciju vođe specijalizovanog distributera za ICT sigurnosna rešenja. Rešenja Palo Alto Networks će krajnjim korisnicima u Adriatik regionu biti ponuđena kroz prodajnu mrežu partnera kompanije Veracomp d.o.o.

„Palo Alto Networks sa zadovoljstvom prima Veracomp u našu distributersku porodicu. Veracomp je tržišni lider u Adriatik regionu i moći će da iskoristi snagu Exclusive Grupe za dalje proširenje svoje pozicije. Na tim područjima nastavljamo s rastom i veselimo se onome što će Veracomp doneti u smislu širine, poznavanja tržišta, odnosa i, naravno, njihovog entuzijazma i energije. Smatramo da je ovo pravo vreme za uključivanje distributera koji pokriva Adriatik region i radujemo se novom partnerstvu ” kaže Claudette Atkinson, direktorka distribucije za EMEA, Palo Alto Networks.

Veracomp d.o.o. od svog osnivanja 2001. godine deluje kao specijalista za područje ICT sigurnosti te se ključni deo našeg distributerskog portfolia bavi tom temom i povezanim izazovima. U 2021. godini su ransomware i druge cyber pretnje u porastu a s time su povezani i napadi na VPN/udaljene tačke pristupa. Prirodno je potražiti adekvatan odgovor. Dodavanje kompanije Palo Alto Networks u naš distributerski portfolio korak je u smeru kojim želimo da poboljšamo stanje sigurnosti u regionu kao i da ponudimo rešenja na koja se firme mogu osloniti s poverenjem.” kaže Aleksandar Stančin, član uprave kompanije Veracomp d.o.o.

Više o Palo Alto Networks rešenjima možete da saznate posetom službenim stranicama:

https://www.paloaltonetworks.com/

Share.

Leave A Reply