Veli – podrška kripto investitorima kroz mentorstvo i automatizaciju

0

Veli je investiciona platforma koja pomaže novim investitorima da uspešno ulažu u kriptovalute, pruža jednostavnu edukaciju, direktne uvide u tržište i personalnu uslugu u vidu mentorstva. I još jednu dodatnu vrednost, a to je automatizacija. Kroz profilisanje investitora, Veli olakšava svojim korisnicima ostvarivanje postavljenih ciljeva i ulaganje u proverene strategije koje odgovaraju njihovom investicionom profilu.

Oni koji odluče da uđu u svet kriptovaluta, trenutno na tržištu bivaju zatrpani informacijama i stručnim terminima, pa često odustanu odmah nakon registrovanja. Usled nedostatka iskustva, strategije i podrške, većina izgubi novac. Trgovanje kripotavulutama inače zahteva konstantnu uključenost, konkretno znanje, i praćenje dešavanja na dnevnom nivou.

Marko Selaković, CTO kompanije

Veli donosi brokersku uslugu upakovanu u user-friendly aplikaciju, jednostavan i praktičan alat koji će pomoći investitorima da se upoznaju sa rizicima ulaganja, njima pravilno upravljaju, i  lakše se opredele za aktivne ili pasivne strategije u skladu sa njihovim ciljevima. Kako bi se to postiglo, pored mentora i pojednostavljene edukacije na lokalnom jeziku, Veli štedi vreme korisnika obaveštavajući ih proaktivno o novinama na tržištu kriptovaluta. Sada je pred dugoročnim investitorima automatizovan način da kriptovalute kupe po niskoj ceni kada tržište krene da raste i prodaju po visokoj u samom momentu pada tržišta. I to bez prethodnog kripto znanja, a uz nizak rizik zahvaljući funkciji zaštite od negativnih strana investiranja i gubitka. Dodatno, tu je i upitnik za profilisanje investitora i podršku u vidu najboljih individualnih strategija.

Veli aplikacija namenjena je svima koji su zainteresovani za kriptovalute i imaju raspoloživa sredstva za ulaganje u dugoročne finansijske ciljeve. Veli svojim korisnicima nadoknađuje nedostatak iskustva i sigurnosti u sopstvene veštine, i čini investiranje lakšim svima koji nisu spremni da im ulaganje u kripto valute postane dnevna aktivnost.

Veli procenjuje da je na evropskom tržištu 60 miliona potencijalnih korisnika, budućih uspešnih investitora i trgovaca kriprovalutama.

Stevan Radonjanjin, suosnivač i CEO kompanije Veli

„Naša vizija je da potpuno promenimo budućnost investiranja u kripto, a kasnije i u svim drugim kategorijama. Zamislite da na računu imate istovremeno dinare, kripto-valute, akcije, i vaša ulaganja u zlato, i da jednom karticom možete da platite u bilo kojoj sferi života, bilo kojom od tih valuta. Ako želim ručak da platim kriptom ili zlatom, ili akcijama firme, nikakav problem. Tako da uz minimalan napor možete kreirati diversifikovan portfolio“, izjavio je Stevan Radonjanjin, suosnivač i CEO kompanije Veli.

„Veli je jedinstvena novina na svetskom tržištu, koju lansira tim iz Srbije. Beta faza počinje krajem decembra, i prvih 100 korisnika Veli platforme imaće na raspolaganju naš iskusan tim stručnjaka već od tog trenutka. Prvih 100 zainteresovanih testera mogu da se upišu na listu čekanja preko našeg sajta i da osiguraju 3 meseca bez transakcijskih troškova“, dodao je Marko Selaković, CTO kompanije.

Share.

Leave A Reply