Umesto bele dolazi nam neonski zelena zima! Od 22. decembra Matriks: Uskrsnuća u CineStar bioskopima

0

Kultno ostvarenje „Matriks“ ponovo opseda svetske bioskope, ovoga puta svojim četvrtim nastavkom. Domaća publika ima priliku da 22. decembra od 20h, specijalnom CineFan premijerom u CineStar bioskopima, još jednom proživi avanture legendarnih junaka.

Sudeći po kulturnoj zaostavštini prethodna tri dela, ne sumnjamo da će i četvrti film iz Matriksove franšize – Matriks Uskrsnuća, postići planetarni uspeh i zadovoljiti očekivanja svojih fanova. A da to za jedan ovako gala događaj ne bude sve, pobrinuo se CineStar.

Uz zagarantovan vrhunski filmski ugođaj, sada su tu i pokloni za gledaoce. Na simultanim CineFan premijerama u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu i Pančevu, najsrećniji gledaoci će, nasumičnim odabirom ispod sedišta, biti nagrađeni sjajnim poklonima – majice i torbe za laptop. Zato, rezervišite svoju kartu još danas i, ko zna, možda baš vi budete srećni dobitnik.

Matriks Uskrsnuća ponovno okuplja izvorne zvezde. Kijanu Rivs je u ulozi Nea, dok je Keri-En Mos u ulozi Triniti. U ostalim ulogama im se pridružuje zvezdana postava: Jaija Abdul – Matin II, Džesika Henvik, Džonatan Grof, Nil Patrik Haris, Prijanka Čopra Jonas, Kristina Riči,  Telma Hopkins, Erendira Ibara, Tobi Onvumer, Maks Rimelt, Brajan J. Smit i Džada Pinket Smit.

U novoj priči Neo i Triniti su naizgled živi i zdravi, ali su im umovi zaključani unutar „matriksa“, koji je postao opasniji. Oni se ne sećaju svoje prošlosti. Ali Nea prošlost proganja, jer u snovima vidi bljeskove onoga što se događalo u prethodnim filmovima, u onome što misli da je svakodnevnica… Kako bi otkrio što je zaista stvarno, moraće još jednom da se odluči za putovanje u „Matriks“.

Ne propustite njihovu avanturu i od 22. decembra posetite CineStar bioskope. 

Share.

Leave A Reply