Total TV dobitnik regionalne nagrade Eutelsat

0

Kompanija SBB sa svojom Total TV platformom, koja posluje u celom regionu bivše Jugoslavije, dobitnik je nagrade „Eutelsat TV Awards“ za izuzetan rad u emitovanju sadržaja u srednjoj i istočnoj Evropi. Total TV nagrađen je za ubrzavanje procesa prelaska sa emitovanja slike u standardnoj rezoluciji (SD) na emitovanje u sto odsto visokoj rezoluciji (HD).

„U veoma dinamičnoj oblasti telekomunikacija, ova nagrada predstavlja veliko priznanje za naš dosadašnji rad. Započeti proces besplatne zamene standardnih u bokseve visoke rezolucije trajaće do prvog kvartala 2016. godine. Sa boksevima nove generacije, svi korisnici Total TV-a imaće mogućnost da prate sliku visokog kvaliteta, uz još veći broj HD kanala. Drago nam je što je žiri prepoznao našu posvećenost u unapređenju kvaliteta i korisničkog iskustva“ – izjavio je Srđan Radić, direktor Total TV platforme, i dodao da je nagrada ujedno i pokazatelj da kompanija prati trendove vodećih svetskih telekomunikacionih operatora.

Eutelsat TV Awards je godišnje takmičenje koje prikazuje kvalitet televizijskih programa koji se emituju preko Eutelsat satelita. Nezavisni žiri, sačinjen od medijskih stručnjaka, ovu prestižnu internacionalnu nagradu dodelio je Total TV-u. Preostale dve nagrade dodeljene su takođe velikim kućama, Discovery-ju i Vatican CTV-u.

Kreativnost, inovacija, energija i izuzetan talenat obeležja su dobitnika ovogodišnje Eutelsat TV nagrade sa preko 300 rukovodilaca iz industrije iz svih krajeva sveta.

Share.

Comments are closed.