Srpsko – meksički Incode Technologies na prestižnoj Fintech Power 50 listi za 2022. godinu

0

Deset kompanija sa najboljom vizijom i 40 najinovativnijih lidera koji oblikuju industriju finansijskih usluga imenovani su na Fintech Power 50 listi za 2022. godinu. Preko 1.200 kompanija je bilo nominovano i sakupljeno je preko 18.000 glasova, a konačni rezultati su predstavljeni na Fintech Week u Londonu.

Fintech Power 50 nastavlja da ističe kreativnost, inovativnost i želju kompanija u finansijskoj industriji za razvojem uz poboljšanje kompletnog korisničkog iskustva.

Kompanija Incode Technologies je počastvovana što je uključena u izabranih 50 za 2022. godinu.

Incode Technologies je kompanija koja se bavi identifikacijom i posvećena je pronalaženju novih načina na koji ljudi potvrđuju svoj identitet onlajn kako bi „izgradili svet poverenja“. Rešenje kompanije Incode za proveru identiteta, Incode Omni, donosi najviši standard u bezbednosti, korisničkom iskustvu i regulaciji zahvaljujući skupu komponenti za mašinsko učenje, računarsku viziju, protiv prevare i digitalno uključenje koje je razvio sam Incode. Incode-ova end-to-end automatizovana platforma omogućava besprekoran pristup većem broju kanala sa proizvodima fokusiranim na onboarding, autentifikaciju i verifikaciju plaćanja koji povećavaju konverziju i smanjuju mogućnost prevare.

Incode Omni podržava potrebe finansijskih institucija kao što su banke, kreditne unije, kompanije za upravljanje bogatstvom i brokeri, zajmodavci i fintech usluge. Takođe podržava potrebe drugih organizacija koje zavise od identiteta, uključujući organizacije u javnom sektoru, ugostiteljstvu, gejmingu i drugim oblastima.

Incode Omni nudi četiri prednosti finansijskim institucijama i njihovim klijentima:

Masivna prevencija prevara – Incode Omni sprečava loše aktere da otvore ili preuzmu naloge na različitim uređajima, geografskim lokacijama i platformama — osiguravajući zaštitu klijenata u svakom trenutku. Incode Omni uključuje preko 50 modula kojima organizacije mogu upravljati kako bi zadovoljile svoje individualne potrebe za prevencijom prevara, uključujući stroge zahteve finansijskih institucija. Između ostalog, Incode Omni moduli proveravaju validnost predstavljenih identifikacionih dokumenata kao što su vozačke dozvole i pasoši, upoređuju živa lica sa onima u ličnim dokumentima i vladinim bazama podataka koristeći algoritam testiran od strane američkog Nacionalnog instituta za standarde i tehnologiju i potvrđuju autentičnost lica primenom algoritma za detekciju živosti u skladu sa standardom ISO/IEC 30107-3 za detekciju napada na prezentaciju (PAD).

Usklađenost sa propisima – Incode Omni ispunjava zahteve za borbu protiv pranja novca (AML), protiv finansiranja terorizma (CTF) i Know Your Customer (KYC – smernice za proveru identiteta) u realnom vremenu preko granica. Incode-ova verifikacija identiteta je veoma prilagodljiva i pruža veliku brzinu usluge koja omogućava fintech kompanijama da brzo implementiraju tehnologiju, maksimizirajući vreme do prihoda. Moduli Incode Omnija podržavaju pretrage državnih sistema evidencije (SoR) u skladu sa Evropskom unijom, Sjedinjenim Državama i drugim regionalnim AML i drugim propisima. U Sjedinjenim Državama, ovi propisi uključuju Zakon o bankarskoj tajnosti, Patriotski zakon SAD, propise o kontroli strane imovine i zahteve za sertifikaciju za praćenje transakcija (504) države Njujork.

Brza prijava –  Incode Omni pojednostavljuje prijavu pomoću automatizovanih, preciznih i brzih digitalnih procesa i zaključava lojalnost kupaca sa besprekornim prvim utiskom. Incode Omni je dizajniran od samog početka kako bi se osiguralo da sprečavanje prevara i usklađenost sa propisima ne zahteva produženje procesa prijave. Funkcije automatizacije Incode Omnija, prisutne i u verifikaciji identiteta prilikom uključivanja i u autentifikaciji nakon uključivanja, omogućavaju finansijskim institucijama da drastično poboljšaju svoje korisničko iskustvo uz manji rizik i troškove. Pojednostavljvanje procesa potvrde identiteta rezultuje većim zadovoljstvom kupaca, višim stopama konverzije i poboljšanom lojalnošću brendu — što je definitivna prednost.

Dizajn za organizacionu i korisničku privatnost – Incode ima suštinski jedinstven i diferenciran pristup privatnosti. Počinje sa platformom koja eliminiše potrebu za manuelnom obradom podataka, do arhitekture koja minimizira kretanje i poboljšava kontrolu nad rezidentnošću podataka. Ličnim podacima klijenata rukuje se u skladu sa partnerstvima uspostavljenim sa vladama širom sveta.

Incode Technologies je počastvovan Fintech Power 50 2022 priznanjem i raduje se što će služiti finansijskim institucijama u godinama koje dolaze.

Share.

Leave A Reply