Samsung Roadshow putuje širom Srbije!

0

Samsung Roadshow danas će posetiti centar Beograda, TC Rajićeva, gde će svi ljubitelji moderne tehnologije imati priliku da isprobaju i kupe najnovije Samsung uređaje uz posebne promotivne cene, ali i učestvuju u brojnim igrama, kvizovima i prezentacijama.

Samsung Roadshow će od 30. juna do 4 jula, u terminu od 13h do 21h, ispred beogradskog tržnog centra svim zainteresovanim posetiocima predstaviti široku ponudu svojih uređaja, među kojima će zbog posebne promotivne ponude biti istaknuti fenomenalni Galaxy A53 5G, savršeni Galaxy Watch4 i Galaxy Watch4 Classic, kao i fantastične Galaxy Buds2 slušalice.

Ove godine Samsung Roadshow, mobilni karavan, obilazi neke od najpopularnijih događaja među kojima se izdvajaju i Festival evropskog filma Palić, kao i Lovefest. Samsung Roadshow mobilni karavan posetiće Beograd, Novi Sad, Zlatibor, Palić i Vrnjačku Banju.

Za vreme leta, u periodu do 7.8.2022. godine, Samsung Roadshow će posetiti šest različitih lokacija, gde možete otkriti najtraženije Samsung uređaje i ostvariti popust od 5000 RSD na Galaxy Buds2 slušalice i Galaxy A53 5G pametni telefon, kao i popust od 20% na Galaxy Watch4 i Galaxy Watch4 Classic. Očekuje vas dobra zabava, kao i brojne pogodnosti i poklon uz svaku kupovinu!

Više o Samsung Roadshow mobilnom karavanu i aktuelnoj ponudi Samsung uređaja pogledajte na https://www.samsung.com/rs/offer/samsung-roadshow-2022/.

Share.

Leave A Reply