Redmi 12C: Pametni telefon po vašoj meri i najboljoj ceni

0

Xiaomi je predstavio Redmi 12C, najnoviji pametni telefon srednjeg ranga, koji nudi veliki broj performansi što ga čini jednim od najboljih uređaja na međunarodnom tržištu. Modele iz Redmi serije moći ćete da pronađete po promotivnoj ceni od 14.999 RSD za varijantu 3+64 GB i 17.999 RSD za varijantu od +128 GB u periodu od 16. do 19. marta u Xiaomi store prodavnicama i kod ovlašćenih maloprodajnih partnera.

Zahvaljujući MediaTek Helio G85 procesoru, Redmi 12C omogućava proširenje RAM memorije za lakše svakodnevne operacije i brže pokretanje aplikacija, dok će baterija od 5.000 mAh trajati ceo dan[1]. Uz napredni senzor za otisak prsta, Redmi 12C nudi korisnicima dodatnu pogodnost da otključaju telefon, otvore aplikaciju ili potvrde mobilno plaćanje jednostavnim postavljanjem prsta direktno na ekran.

Veliki HD+ ekran od 6,71″ i elegantan odnos širine i visine od 20.6:9, modelu Redmi 12C donosi fantastično iskustvo čitanja, gledanja video zapisa i igranja igara. Štaviše, režim čitanja pomaže u oslobađanju od naprezanja očiju koje nastaje usled dugotrajnog gledanja u ekran. Veći i bolji ekran, modernog i prepoznatljivog dizajna, zajedno sa ravnim ivicama i jednostrukim zakrivljenim zadnjim delom, poboljšava opštu estetiku i osećaj prijanjanja. Redmi 12C dolazi u dve boje: Graphite Gray i Ocean Blue.

Share.

Leave A Reply