Portret kompanije

0

29/05/2009 –

Dušan Bucalović, generalni direktor, MPsoft Group

MPsoft Group je internacionalna kompanija osnovana 1990. godine sa sedištem u Beogradu i predstavništvima u Pragu i Limasolu na Kipru. Vizija našeg poslovanja je biti vodeći integrator informacijskokomunikacijskih sistema i trajni partner u primeni tehnologije s ciljem unapređenja poslovanja naših korisnika.

Mi pomažemo korisnicima u produktivnom korišćenju poslovnih potencijala kroz usluge savetovanja, oblikovanja, razvoja, izgradnje, upravljanja i poboljšanja informacijskokomunikacijskih sistema, te edukacije za njihovo korištenje. Poverenje i konstruktivne odnose s korisnicima gradimo kroz međusobno razumevanje i uvažavanje zasnovano na znanju, kompetencijama i standardima struke, te objektivnom gledanju na tehnologiju. Preuzimamo odgovornost zainformacijskokomunikacijske potrebe naših korisnika i omogućavamo im potpunu usmerenost na njihovu delatnost.

Naša misija je da svojim poslovanjem, kroz inovacije i unapređenja, kontinuirano stvaramo nove vrednosti za korisnike naših proizvoda i usluga, poslovne partnere, zaposlene i društvo u celini. Svoju opredeljenost za kvalitet proizvoda i usluga iz naše ponude ugradili smo i u naš moto: “Potpisujemo samo najbolje!” Vrhunski proizvodi, renomirani dobavljači, najkvalitetniji partneri u prodajnoj mreži, produktivna logistika, pouzdana tehnička podrška, brz i efikasan servis, motivisani i edukovani zaposleni temelj su našeg dosadašnjeg, ali i budućeg rasta i razvoja.

Rešenja

Portfolio rešenja i usluga firme MPsoft Group pokriva široko područje informacijskokomunikacijskih sistema. Partnerstva i poslovni ugovori sa vodećim svetskim proizvođačima i pružaocima usluga otvaraju nam mogućnost rešavanja poslovnih potreba naših klijenata u smislu smanjenja operativnih troškova, izrade planova za povrat investicije u rešenje, te strateškog savetovanja o razvoju poslovnih procesa klijenata. Uslužni deo portfolija pokriva mrežne tehnologije, tehnologije poslovnih servera visoke dostupnosti i sistema za čuvanje podataka, operativnih sistema i middleware tehnologija, te poslovnog i strateškog savetovanja na polju poslovnih rešenja i sistema za upravljanje sigurnošću informacija.

Principali

Naša strategija je distribucija savremenih sredstava za telekomunikaciju, “brand name” informatičke opreme ograničenog broja vodećih svetskih proizvođača uz osiguranu tehničku podršku, te brz i kvalitetan servis. Pri izboru principala glavni kriterijum je kvalitet proizvoda, kao i pozicija koju pojedini proizvođač zauzima na globalnom tržištu. Naši principali su vodeće svetske firme u svojim tržišnim segmentima, a njihovi najpopularniji proizvodi predstavljaju svetski standard.
Sa jasnom vizijom i ciljevima, kao i pažljivim planiranjem i tržišnim ispitivanjem, MPsoft Group je uspeo da ostvari cilj i postane “inteligentna podrška svojim partnerima”.

Ljudski potencijal

MPsoft Group raspolaže sa više sertifikovanih stručnjaka za različite informatičke tehnologije i proizvode. Područja sertifikacije obuhvataju vodeće firme u svetu. Stoga se oni namenski i kontinuirano školuju u zemlji i inostranstvu za svoje područje rada, kako bi mogli da pružite vrhunsku podršku informacionom sistemu.

Usluge, podrška i inženjering

Poslovanje savremenog preduzeća neraskidivo je vezano za informatičke sisteme, pa je pouzdanost i raspoloživost informatičkog sistema od ključne važnosti. Prateći trendove razvoja informacijskih tehnologija MPsoft Group sa svojim timom stručnjaka nudi tehničku podršku koja obuhvata poslove instaliranja, konfigurisanja, uhodavanja i podešavanja, te održavanja informacijskih sistema. Kroz obimnu nacionalnu mrežu inženjerskih centara dajemo paket usluga podrške 24 časa dnevno.

Projektovanje i implementacija računarskih mreža

Pravilno osmišljena i projektovana računarska mreža je osnova efikasnog i pouzdanog rada umreženih računara, potpunog upravljanja mrežom i brze i lake proširivosti mreže. Projektovanje ISa, izrada projektne dokumentacije, strukturno kabliranje, instaliranje i puštanje u rad opreme, kao i održavanje sistema, uhodani su poslovi MPsoft Groupa, na kojima svakodnevno radi više sistemskih inžinjera i sistem administratora.

Paleta proizvoda

MPsoft Group distribuira oko devetsto proizvoda više od dvadeset međunarodnih proizvođača, uključujući: Acer, APC, Cisco, IBM/Lenovo, Prestigio, Samsung, Microsoft, Intel, Lexmark, Linksys, Konica Minoltu, Xerox. Velika gama proizvoda obuhvata desktop računare, servere, napredne notebook računare, monitore, projektore, štampače, fotokopire, mrežnu opremu, softvere…
U godinama koje predstoje bićemo vođeni vizijom proširenja naših usluga. Na putu njenog ostvarenja trudićemo se da nadmašimo očekivanja stvaranjem inovativnih, produktivnih i ekonomičnih rešenja za najsloženije potrebe u organizacijama korisnika.

Usluge edukacije

Najveći rizik savremenog poslovanja leži u brzom zastarevanju znanja i veština.
Obrazovanjem i uvežbavanjem zaposlenih u području unapređenja poslovanja uz pomoć informacijskih tehnologija MPsoft Group pomaže u izgradnji inovativne i produktivne organizacije.

Sistem upravljanja kvalitetom

U MPsoft Groupu smo svesni da uspeh našeg poslovanja zavisi od zadovoljstva naših kupaca, stoga nastojimo da razumemo njihove sadašnje i buduće potrebe, da ispunjavamo njihove zahteve i nadmašimo njihova očekivanja. Nastojimo da budemo vodeći integrator informacijsko  komunikacijskih sistema i trajni partner u primeni tehnologije s ciljem unapređenja poslovanja naših korisnika, uz poštivanje primenjivih normi i propisa iz područja naše delatnosti. Stalnim ulaganjem u osposobljavanje i brigom o zaposlenima stvaramo čvrstu osnovu na kojoj se temelji zadovoljstvo naših korisnika. Svi zaposleni svojim delovanjem i nastojanjem treba stalno da doprinose poboljšavanju Sistema upravljanja kvalitetom, koji smo utemeljili na standardu ISO 9001:2000. Naš Sistem upravljanja kvalitetom proverila je i potvrdila renomirana kuća Bureau Veritas Quality International, čime smo stekli pravo isticanja njihovih zaštićenih znakova za sistem upravljanja kvalitetom prilagođen normi ISO 9001.

MPsoft Group u svome poslovanju unapređuje kvalitet proizvoda koje plasira na tržište, kvalitet odnosa s kupcima, kvalitet odnosa s dobavljačima, kvalitet odnosa prema svojim zaposlenima i efikasnost poslovnih procesa. U svom radu zaposleni poštuju i čuvaju prirodnu okolinu.

Kompletan tekst možete pročitati ovde

Share.

Leave A Reply