Počinje CE&HA sajam- tehnika nikad pristupačnija

0

Izlagači donose velike popuste i akcije za gotovo sve proizvode koji će se od danas do nedelje naći na CE&HA sajmu.

toshiba1

htcCE&HA sajam, počev od danas pa do nedelje, donosi u hale 1 i 1a Beogradskog sajma novitete iz oblasti računara, elektronike i kućnih aparata. Posetioci CE&HA sajma će mnoge od ovih proizvoda  moći da kupe po izuzetno povoljnim cenama s obzirom na to da će Sajam osim izložbenog imati i prodajni karakter, u saradnji sa najvećim distributerima i prodajnim lancima –  Win Win, CBT, BC group, ComputerLand i Flutto.

Interesantne akcije i popuste donose mnogi brendovi. Tako će iStyle od danas pa sve do 6. oktobra ponuditi Apple proizvode sa velikim popustima koji se mogu ostvariti u njihovim prodavnicama, ali uz vaučer koji se može dobiti na štandu na CE&HA sajmu. Cena za MacBook Pro, MacBook Air i iMac biće snižena 16%, dok će za tablete iPad mini 2, iPad Air i iPad Air 2 važiti akcijski popust od 12%. Smartfon iPhone biće snižen 10%, dok će sva prateća oprema moći da se kupi sa popustom od čak 15%.

Specijalnu ponudu donosi i Canon. Svi oni koji kupe tri objektiva iz odabrane Canon palete, dobijaju na poklon vrhunski DSLR fotoaparat Canon 1200D u vrednosti od 49.999 dinara.

Veliko sniženje proizvoda ECG brenda od čak 20% očekuje posetioce Sajma koji vode računa o zdravom životu. Prodajnu akciju ima i Miele koji će po specijalnim cenama ponuditi usisivače, mašine za pranje, sušenje i peglanje veša, a posetioce očekuju i vredni pokloni. Specijalne sajamske popuste imaće HTC za većinu svojih modela, a iznenađenje priprema i Toshiba, uz već aktuelnu akciju “No Matter What” garancije (“Šta god da se desi”) za prenosive računare u Srbiji.

Sajam će biti otvoren svakog dana od od 10 do 19 časova, a cena ulaznice je 200 dinara.

hp

cooler master

Share.

Comments are closed.