Počele prijave za AmChamps 8

0

Godišnji edukativni program AmCham-a „AMCHAMPS – MLADI LIDERI PROMENA“: GENERACIJA 2021

AmChamps je jedinstveni program profesionalnog usavršavanja koji osmu godinu za redom realizuje Američka privredna komora u Srbiji, sa idejom da kroz sinergiju akademskog i korporativnog sektora pomogne usavršavanju i razvoju mladih ljudi – lidera koji će voditi poslovnu zajednicu u Srbiji. Ovaj edukativni program namenjen je najperspektivnijim studentima završnih godina fakulteta i mladim menadžerima kompanija članica Američke privredne komore.

AmChamps 8 će okupiti ukupno 40 odabranih učesnika – 20 studenta i 20 mladih menadžera.

Prijava za AmChamps 8 trajaće do 10. septembra 2021. godine, a CV i motivaciono pismo ili video treba poslati putem mejla: amchamps@amcham.rs. Pravo učešća imaju studenti koji su na III ili IV godini osnovnih studija ili na postdiplomskim studijama državnih fakulteta iz Srbije i ne stariji od 25 godina, dok su uslovi za mlade menadžere da imaju od 29 do 37 godina i da rade u jednoj od kompanija članica Amcham-a.

Generacija 2021 će kroz rad u mentorskim parovima poboljšati svoja znanja, razviti mentorske veštine i proširiti svoje poslovne kontakte. Učesnici će tokom godinu dana zajedničkog rada imati priliku za razmenu ideja, iskustava, dijalog i umrežavanje sa vodećim ljudima poslovne zajednice u Srbiji i stručnjacima iz sveta biznisa. Kroz Amchamps program steći će nova praktična znanja i veštine neophodne za dalji profesionalni napredak, a pored AmChamps sertifikata dobiće mogućnost pohađanja MBA i Master programa koje obezbeđuje Univerzitet York, City College, European Campus.

Share.

Leave A Reply