PC Game Pass, Xbox-ova mesečna gejming članarina, stiže po prvi put u 40 novih zemalja, uključujući i Srbiju! 

0

Počevši od utorka, 28. februara, Insajderi se mogu prijaviti za PC Game Pass Preview, čime će dobiti trenutni pristup biblioteci koja sadrži stotine visokokvalitetnih PC igara na Windows operativnom sistemu, uključujući nova izdanja Xbox Game Studios prvog dana, legendarne Bethesda igre, EA Play članstvo, i pogodnosti u Riot igrama namenjene samo članovima. Novi naslovi koji će uskoro biti dostupni uz PC Game Pass uključuju Minecraft Legends, Redfall i još sjajnih igara. 

PC Game Pass će zvanično biti lansiran u svih 40 zemalja kako bi igrači mogli da dožive novo iskustvo u narednim mesecima. U međuvremenu, igrači se mogu registrovati i pridružiti Insajderskom programu kako bi isprobali novi Preview preuzimanjem aplikacije Xbox Insider Hub. Nakon što se registruju, igrači se mogu pridružiti Preview-u PC Game Pass-a po posebnoj ceni za testiranje tokom prvog meseca. 

Xbox je posvećen širenju gejming zajednice kako bi radost igranja preneo na sve ljude. Sa proširenjem na 40 novih zemalja, PC Game Pass je sada dostupan članovima zajednice iz 86 zemalja širom sveta kako bi mogli da igraju stotine igara zajedno sa svojim prijateljima i porodicom. Kompletnu listu zemalja koje će imati pristup pregledu PC Game Pass-a možete pogledati u našoj Xbox Wire objavi ovde

Share.

Leave A Reply