Otvorena prva Samsung experience zona u Srbiji

0

Kompanija Samsung Electronics je u petak, 23. septembra otvorila prvu experience zonu u Srbiji. U okviru saradnje sa kompanijom Tehnomedia, jedan od njihovih maloprodajnih objekata u Beogradu je postao lokacija ekskluzivne zone na kojoj u narednom periodu svi posetioci imaju priliku da steknu uvid u izuzetnost Samsung tehnologije. Jedinstvenu Samsung experience zonu možete posetiti u Tehnomedia prodavnici na Novom Beogradu, u ulici Omladinskih Brigada 33a.

U okviru Samsung experience zone, sve ljubitelje tehnike očekuju brojni Samsung uređaji, od kojih su u fokusu Samsung Neo QLED 8K / 4K i Samsung OLED televizori, Bespoke frižideri, kao i Bespoke Jet usisivači, tako da od sada imaju priliku da se iz prve ruke uvere u izuzetne performanse pomenutih Samsung uređaja.

Na samom otvaranju, posetioce događaja su dočekale razne zanimljive aktivacije poput zone za slikanje, uticajni influenseri kao što su Milan Maglov i TikTok-eri Aleksandra i Vuk, ali i nagradna igra u okviru koje su oni najsrećniji osvojili vredne nagrade – dva Samsung usisivača, Samsung Soundbar, Samsung Jet usisivač kao i Samsung Bespoke frižider.

Napredne performanse čišćenja sa Bespoke Jet usisivačem, kristalna rezolucija QLED i OLED televizora kao i nove napredne funkcije Bespoke frižidera su svim prisutnima predstavili jednu potpuno novu dimenziju tehnologije.

Svi prisutni su mogli da se upoznaju sa Bespoke Jet usisivačem koji se ističe modernim dizajnom koji omogućava maksimalnu upotrebljivost, kao i težinom od svega 1,44 kg. Ovaj uređaj se takođe može pohvaliti i posudom koja skuplja prašinu i prljavštinu, a koja se vrlo lako čisti pod vodom i brzo je spremna za upotrebu. Povrh svega, zahvaljujući multiciklonskoj filtraciji vazduha, Bespoke Jet efikasno zadržava sitne čestice prašine, što će i vazduh u prostoriji držati higijenski čistim.

Nikako nije mogao da prođe nezapaženo ni Samsung Bespoke frižidera koji zahvaljujući velikoj zapremini omogućava da u njega stane velika količina hrane i pića. Pored toga, izuzetne funkcije poput All-Around Cooling sistema koji ravnomerno rashlađuje sve namirnice, preko No Frost tehnologije koja održava stabilnu temperaturu i sprečava formiranje leda, do Power Freeze funkcije koja postavlja najnižu temperaturu za zamrzivač, čini ovaj uređaj tehnološki besprekornim.

Glavne zvezde večeri bili su Samsung Neo QLED i OLED televizori koji donose potpuno novo iskustvo gledanja TV sadržaja. Zahvaljujući neuronskom Quantum 8K procesoru, na Neo QLED TV-u, koji koristi veštačku inteligenciju, svaka slika dobija kristalno čist sadržaj. Takođe, Dolby Atmos i Q-symphony stvaraju koncertnu, čak i najvijačku atmosferu u prostoriji, što predstavlja potpuno novu dimenziju za korisnike. Elegantan dizajn se savršeno uklapa u bilo koji prostor, što važi i za OLED TV, zahvaljujući tankim crnim ivicama. Takođe, OLED pojačivač osvetljenosti pruža nenadmašivi kvalitet boja, kontrasta i detalja, dok briljantna tehnologija 4K AI skaliranja, dopunjena sa 20 neuronskih mreža, prikazuje svu moć 4K rezolucije.

Share.

Leave A Reply