Otkrijte sjajne novitete kompanije Epson na sajmu Grafima 2022

0

Kompanija Epson će na sajmu Grafima 2022 prikazati srpskoj publici najnovije proizvode iz protekle dve godine, dok će jedan dugoočekivani model doživeti svoju evropsku premijeru upravo u Beogradu. Na štandu broj 4031 u Hali 4 Beogradskog sajma će biti predstavljene sve Epson tehnologije za štampu na velikim formatima, ali i uređaju za štampu etiketa i nalepnica.

Jedan od dugo očekivanih proizvoda koji očekuju posetioce Grafima sajma svakako je SureColor SC-V7000. Prvi UV ravni štampač velikog formata kompanije Epson, omogućava proizvođačima reklamnih znakova i materijala da prošire asortiman proizvoda zahvaljujući širokom spektru primene, nudeći izuzetan kvalitet slike i fleksibilnost štampanja na velikom broju različitih materijala.

Pored njega, posetiocima će biti predstavljen i Resin ink štampač velikog formata SC-R5010. Zahvaljujući mastilu na bazi smole, ovaj uređaj pruža uredne otiske ujednačenih boja, koji se brzo suše i otporni su na grebanje, na velikom broju različitih podloga kao što su vinil, baner, tekstil, platno, tapet i film, predstavlja kombinaciju preciznosti, fleksibilnosti medija i pouzdanost. A idealan je za korišćenje u ustanovama kao što su bolnice i škole gde je postojanost od velikog značaja.

Kao jedan od značajnih noviteta u industriji biće prezentovan i SC-F3000 koji štampa direktno na odeću, sa visokim nivoom tačnosti i bez obzira na vrstu materijala, što ga čini sjajnim rešenjem za velike produkcije kojima je efikasnost i isplativost na prvom mestu.

Za sve male kompanije i preduzetnike koji žele da prošire svoju ponudu proizvoda u sektor promotivne robe, tu je SC-F100 , prvi Epsonov A4 štampač za sublimaciju boje. Sa otiskom A4 stonog štampača, ovaj uređaj je savršen za proizvodnju promotivne robe i personalizovanih poklona kao što su šolje, privesci, navlake za telefon i druge sitne robe, kada je prostor na prvom mestu. Takođe zadovoljava potrebe proizvođača tekstila koji žele da kreiraju proizvode po meri kao što su torbe, kecelje, trake i jastuci.

Pored navedenih uređaja na sajmu će biti prikazani i mnogi drugi noviteti, organizovane radionice i praktična demonstracija štampanja na mnogobrojnim medijima, a nestrpljivo se očekuje i evropska premijera najnovijeg modela štampača. Uz prisustvo brojnih stručnjaka iz sveta tekstilne industrije svi zainteresovani posetioci moći će da se upoznaju sa Epsonovom tehnologijom i prednostima koje nude uređaji ove poznate kompanije.

42. Grafima – Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije održaće se na Beogradskom sajmu od 21 – 24. septembra ove godine na kom će izlagači nakon dve godine pauze imati priliku da predstave brojna dostignuća u ovoj industriji svim posetiocima. Štand kompanije Epson na sajmu Grafima nalaziće se u hali broj 4. Čekamo vas!

Share.

Leave A Reply