Otkrijte bolji način za zadovoljavanje potreba moderne radne snage

0

Način na koji radimo se menja. Današnja radna snaga koja radi na daljinu više ne posmatra posao kao mesto gde ljudi odlaze, već kao nešto što rade. Sada više nego ikad, zaposlenima je potreban pouzdan način da rade sa bilo kog mesta – na bilo kom uređaju, u bilo koje vreme, što znači da je vreme da tradicionalno radno mesto ustukne pred mnogo modernijim radnim prostorom. Usvajanjem modela „digitalnog radnog mesta“ gde bilo – onog koje nije vezano ni za jedan geografski prostor, mrežu ili skup uređaja – mogu se desiti neverovatne stvari. To je način digitalne transformacije koji brzo dovodi do vrhunskog korisničkog iskustva, povećanog angažovanja zaposlenih i veće produktivnosti. Citrix digital workspaces rešenja dizajnirana su upravo da bi pomogla preduzećima da to postignu, a prisustvo ovog vendora na našem tržištu omogućeno je zahvaljujući partnerstvu sa kompanijom Ingram Micro.  

Citrixova rešenja za digitalni radni prostor omogućavaju kompanijama da bezbedno isporučuje aplikacije i podatke koji su potrebni ljudima da bi bili što produktivniji – bez obzira gde oni rade ili koje uređaje koriste.

Od fizičkog radnog mesta do rešenja digitalnog radnog prostora

Kada je reč o zadovoljavanju potreba moderne radne snage, ulog je mnogo veći od jednostavnog isporučivanja aplikacija i podataka. Pravo rešenje za digitalni radni prostor takođe će osloboditi inovacije i angažovanje. Radi se manje o pružanju izbora za radnike na daljinu ili distribuirane timove, a više o obezbeđivanju da zaposleni imaju sve što im je potrebno za najbolje obavljanje posla iz dana u dan – bez obzira na lokaciju, uređaj ili mrežu.

Zato su Citrixova rešenja za radni prostor dizajnirana da pruže slobodu i fleksibilnost koje su kompanijama potrebne za pametniji način rada…

Tekst u celosti možete pročitati u digitalnom izdanju časopisa.

Share.

Leave A Reply