OSA Računarski inženjering najbolji poslodavac u kategoriji malih preduzeća

0

Priznanje za najboljeg poslodavca u kategoriji malih preduzeća za 2015. godinu, koju tradicionalno dodeljuje Srpska Asocijacija menadžera (SAM), ponela je kompanija OSA Računarski inženjering.

„Sve što je napisano u teoriji menadžmenta i što se primenjuje u praksi: strukture, procesi, sistemi, KPI-jevi, usmereno je prema ljudima i njihovom stvaralaštvu. Kreiranje inspirativnog radnog okruženja u kome će doći do punog izražaja inteligencija i autonomija zaposlenih, ali i inicijativa za stalnu međusobnu saradnju, najveći je izazov za svakog menadžera. Posao čine ljudi! Zato je nagrada SAM-a za poslodavca godine veliko priznanje za ono što gradimo punih 26 godina, ali i obaveza za budućnost“, izjavio je Željko Tomić, generalni direktor kompanije, na tradicionalnoj SAM godišnjoj dodeli nagrada.

Za priznanje u kategoriji malih preduzeća, pored kompanije OSA Računarski inženjering, borilo se još šest preduzeća. Kriterijumi koji su odlučili o pobedniku bili su radni uslovi i motivacija, mogućnost stručnog usavršavanja, zadovoljstvo zaposlenih, društvena odgovornost kao i reputacija kompanije u poslovnoj i široj javnosti.

Dodela SAM godišnjih nagrada organizovana je četvrtu godinu zaredom sa ciljem unapređenja poslovnog okruženja za menadžere, dalje profesionalizacije menadžerske struke kao i afirmisanja svih onih koji se zalažu za bolje uslove poslovanja.

Share.

Comments are closed.