Novo rešenje Schneider Electric za besprekidno napajanje Easy UPS 3-Phase Modular lider u pouzdanosti, prilagodljivosti i jednostavnosti

0

Schneider Electric™, globalni lider u digitalnoj transformaciji energetskog upravljanja i automatizaciji, predstavlja Easy UPS 3-Phase Modular. Ovo robusno rešenje za besprekidno napajanje (UPS) dizajnirano je da štiti kritična opterećenja i nudi eksterno sertifikovanu Live Swap funkcionalnost. Kapacitet Easy UPS 3-Phase Modular je 50-250 kW uz N+1 prilagodljivu konfiguraciju i podržava EcoStruxureTM arhitekturu, koja nudi usluge daljinskog nadgledanja.

Sa fokusom na prilagodljivost, Easy UPS 3-Phase vam omogućava da plaćate kako rastete i tako optimizujete svoje investicije. Deo je Green Premium portfolia Schneider Electrica koji garantuje energetsku efikasnost, izdržljivost, recikliranje i transparentnost kako bi se smanjio ekološki otisak. Pored toga, ovaj sistem se odlikuje naprednom tehnologijom kao što je dizajn velike efikasnosti, inteligentno upravljanje baterijom, praćenje u realnom vremenu i mogućnosti kontrole, što ga čini jednim od najisplativijih i energetski najefikasnijih UPS rešenja dostupnih na tržištu.

„Drago nam je što uvodimo Easy UPS 3-Phase Modular na tržište“, izjavio je Mustafa Demirkol, potpredsednik za upravljanje ponudom i marketing rešenja data centara. „Ovaj proizvod korisnicima nudi eksterno sertifikovan Live Swap, modularni dizajn i neprikosnovenu pouzdanost u optimizovanom investicionom paketu. Njegova konektivnost pruža sigurnost i čini ga jednostavnim izborom za data centre i komercijalne i industrijske aplikacije.“

Jednostavnost kontinuiteta poslovanja

Easy UPS 3-Phase Modular korisnicima omogućava da smanje kapitalne troškove zahvaljujući optimizovanom modelu. Isto tako, planirani prekidi napajanja se značajno umanjuju putem eksterno sertifikovanih samodijagnostičkih Live Swap modula i statičkog preklopnika, što uvećava pouzdanost i dostupnost uz kompaktan dizajn. Easy UPS 3-Phase Modular je jednostavan za izbor, konfiguraciju, instalaciju i održavanje, što proces ugradnje čini lakim. Easy UPS 3-Phase Modular je deo asortimana proizvoda trofaznih Easy UPS rešenja Schneider Electrica koji su fokusirani na osnovne funkcije kako bi ispunili potrebe korisnika u odnosu cene i vrednosti.

Share.

Leave A Reply