Novi AOC zakrivljeni monitor za neverovatno iskustvo igranja

0

Potpuni doživljaj gledanja događa se onda kada je korisnik u potpunosti okružen svojim virtualnim svetom.

Upravo to omogućava AOC C3583FQ. Kao jedan od najboljih svetskih brendova na tržištu monitora, AOC lansira svoj novi 160 Hz zakrivljeni gejming monitor koji omogućava  korisnicima potpuno prožimajuće iskustvo pri igranju kompjuterskih igrica ili gledanju filmova. Svojim radijusom od 2000 mm monitor ima zakrivljenost više nego standardni zakrivljeni monitori čime pruža igračima izuzetno prožimajuće iskustvo.

Za ovo uzbudljivo iskustvo koje pruža novi AOC monitor zaslužna je napredna karakteristika brzine osvežavanja od 160 Hz, Adaptive-Sync tehnologija (kompatibilna s FreeSync™ tehnologijom, sa rasponom od 45 do 160 Hz) i Wide Full HD rezolucija od 2560 x 1080 piksela. Rezultat toga je besprekorno iskustvo igranja bez titranja, kašnjenja ili mutne slike. Uz to, ovaj novi monitor dolazi sa dva HDMI (MHL) priključka i dva DisplayPort ulaza, čime ispunjava vrhunske standarde povezivanja.

Više uzbuđenja za oči i uši

Monitor je opremljen sa MVA panelom koji prikazuje kontraste od 2000:1 na način da sve vrste sadržaja izgledaju dodatno poboljšani u odnosu na TN panele, zadržavajući pritom znatno brzo vreme odziva od 4 ms. Jednom kada je gejming profil boja uključen, osvetljenje i kontrast će se još više optimizovati posebno za igrače. Osim toga, veći ugao gledanja od 178 stepeni bez sumnje će zadovoljiti ne samo spomenute korisnike, već i goste na LAN partijima i ostalim offline eventima. Novi AOC monitor dolazi i sa ugrađenim snažnim stereo zvučnicima i audio priključcima.

 

 

Share.

Comments are closed.