Moja Firma Kombinuj, biznis ponuda – kreirana u skladu  s potrebama korisnika

0

Vlasnici malog biznisa u Srbiji koji su poslovni korisnici Telenor usluga, od danas imaju mogućnost da kombinovanjem u okviru tarifnih paketa Moja firma uštede i do 20.000 dinara prilikom kupovine novih telefona. Najveća prednost jeste fleksibilnost ponude. Korisnici mogu kreirati ponudu prema svojim potrebama, to jest imaju mogućnost da sami naprave željenu kombinaciju kako tarifnih paketa iz portfolija Moja Firma, tako i uređaja za koji će iskoristiti popust.

slika telPrvi preduslov za kombinovanje popusta na jedan ili više uređaja u okviru biznis ponude Moja firma Kombinuj jeste da vlasnici malih preduzeća prilikom obnavljanja starog ili potpisivanju novog ugovora, na 24 meseca, u okviru biznis tarifnih paketa Moja firma  imaju tri ili više brojeva (SIM kartica). Drugi preduslov je da se najmanje jedan broj uzima bez uređaja. Popust, to jest bonus za kupovinu uređaja ostvaruje se  na brojevima uz koje se ne uzima telefon, a on se određuje na osnovu visine mesečne pretplate.

Na primer, ako već imate ili su vam potrebna četiri broja za vašu firmu, možete veoma lako da iskombinujete tako da jedan ili više smart telefona koji su u ponudi dobijete po boljoj ceni. Konkretno, ukoliko na tarifnom paketu Moja firma Pro želite telefon Samsung Galaxy S6 Edge+, možete ostvariti uštedu od 15.000 dinara pod uslovom da vam za preostala tri broja nisu potrebni telefoni, kao i da se ti brojevi  nalaze na tarifnim paketima Moja firma Intro, Moja firma Basic i Moja firma Klasik standard.

Paketi Moja firma omogućavaju efikasniju i jednostavniju komunikaciju zaposlenih u dinamičnim malim preduzećima. U zavisnosti od odabranog tarifnog paketa, biznis korisnici dobijaju besplatne razgovore unutar tima, minute u Telenor mreži, veliki broj minuta prema drugim mrežama u Srbiji, minute za razgovore s partnerima u inostranstvu i u romingu, kao i odgovarajući internet protok.

Share.

Comments are closed.