Microsoft Experience Corner na Sinergiji 15 za sve ljubitelje najnovijih tehnologija

0

Ostalo je još nekoliko dana do jubilarne Sinergije 15 – najveće konferencije posvećene informaciono – komunikacionim tehnologijama u Jugoistočnoj Evropi. Pod sloganom „Innovate it“ Sinergija 15 će svečano biti otvorena u sredu, 21. oktobra 2015. godine u hotelu Crowne Plaza Beograd i tokom tri dana doneće mnoštvo inovacija iz oblasti novih tehnologija.

Po prvi put otkako se organizuje, Sinergija će otvoriti vrata za publiku koja želi da se upozna sa svim inovacijama iz kompanije Microsoft u okviru Microsoft Experience Corner-a koji će biti postavljen u holu Crowne Plaza hotela. IT entuzijasti, ljubitelji novih tehnologija i svi zainteresovani posetioci tako će dobiti jedinstvenu priliku da se upoznaju sa aktuelnim uređajima sa Windows operativnim sistemom, ali i da provere kako neke od najpopularnijih Microsoft aplikacija rade na drugim platformama.

Posebna poslastica za sve posetioce Microsoft Experience Corner-a biće predstavljanje najnovijih, vodećih Lumia modela – 950/950XL, koji su nedavno imali dugo očekivanu svetsku premijeru. Najnovija rešenja iz Lumia linije predstavljaju vrhunske modele mobilnih uređaja, osmišljenih tako da imaju svu produktivnost PC-a, ali i neophodnu mobilnost i praktičnost telefona. Svi ljubitelji inovacija u domenu gadget-a imaće priliku da isprobaju najbolje od Windows 10 odlika na Lumia 950/950XL modelima, i upoznaju detalje njihovih tehničkih specifikacija.

Microsoft Experience Corner biće otvoren besplatno, za sve posetioce, tokom trajanja Sinergije 21. i 22. oktobra od 10 do 18h, kao i 23. oktobra od 10 do 15h. Pristup svim ostalim sadržajima konferencije zahteva akreditaciju. Microsoft poziva sve zainteresovane da iskoriste ovu priliku, kada će im za sva pitanja i savete oko najnovijih Microsoft rešenja na raspolaganju biti stručni tim iz kompanije.

Microsoft partneri  Gigatron, Asus, Acer i Intel će takođe na ovom prostoru, tokom tri dana Sinergije, izlagati uređaje i predstavljati svoje usluge.

Share.

Comments are closed.