Kompanija Webhelp najavila otvaranje 120 novih radnih mesta u Srbiji

0

Webhelp, vodeća globalna kompanija u pružanju rešenja iz oblasti korisničke podrške, i zvanično jedan od najboljih poslodavaca na svetu, najavila je otvaranje 120 novih radnih mesta u Srbiji za sve poznavaoce nemačkog jezika.

Zaposleni će imati priliku da pruže podršku klijentima na nemačkom jeziku i da odgovore na njihove brojne zahteve uključujući: korisnički servis, prodaju i tehničku podršku, usluge i rešenja digitalne transformacije, rešenja za plaćanja, rešenja za bezbednost i širok spektar alata koji pomažu organizacijama da poboljšaju svoje korisničko iskustvo i operativnu efikasnost.

Oliver Derler, generalni direktor Webhelp Balkan, ističe da je „na odluku kompanije da odabere srpsko tržite kao deo globalne razvojne strategije, uticao kvalitetan stručan kadar, odlično poznavanje nemačkog jezika i razvijeno tržišteˮ. Derler dodaje da  „Webhelp pristup „people first“ uvek stavlja ljude na prvo mesto te nudi mogućnosti obrazovanja i stručnog usavršavanja svojim zaposlenima u Srbiji ˮ.

„Webhelp prepoznaje da je uključenost članova tima ključ uspeha svake organizacije. Od redovnih treninga i edukativnih programa, do rada sa najsavremenijom tehnologijom, trudimo se da zaposlenima osiguramo mogućnost za stalni napredak i profesionalni razvoj, a posebnim programima obuke za osobe koje govore nemački jezik ali do sada nisu imali ovakvo poslovno iskustvo, pružamo mogućnost za započinjanje nove karijereˮ izjavila je Miljana Stanković, Menadžer za Webhelp Srbiju.

O Webhelp-u:

Webhelp dizajnira, isporučuje i optimizuje nezaboravna ljudska iskustva za današnji digitalni svet – kreirajući inovativne pristupe za svoje korisnike. Od prodaje do usluge, kreiranja sadržaja do upravljanja kreditima, Webhelp je partner od početka do kraja svojim B2C i B2B klijentima. Sa preko 120.000 zaposlenih u više od 60 zemalja, kompanija opstaje stvarajući razlike za najveće svetske brendove. Od novembra 2019. godine Webhelp je u vlasništvu menadžmenta i Groupe Bruxelles Lambert, vodećeg globalnog investicionog holdinga.

Share.

Leave A Reply