Kingstonov XS1000 Eksterni SSD je dobitnik Red Dot nagrade za 2024. godinu

0

Kingston Digital Europe Co LLP, filijala za fleš memoriju kompanije Kingston Technology Company Inc., svetskog lidera u proizvodima i rešenjima za memoriju, danas je najavila da je Kingston XS1000 Eksterni SSD proglašen dobitnikom Red Dot nagrade za dizajn proizvoda za 2024. godinu. Red Dot nagrada za dizajn, koja je ustanovljena 1955. godine, je jedno od najvećih i najprestižnijih svetskih takmičenja u dizajnu, sa više od 20.000 godišnjih prijava iz približno 60 zemalja širom sveta.

Nagrađivani Kingston XS1000 Eksterni SSD je zgodno rešenje za bekapovanje fajlova kako biste osigurali da su vaša važna dokumenta, dragocene uspomene i medijski fajlovi uvek lako dostupni. Disk je izuzetno kompaktan, sa težinom manjom od 29 grama, i dizajniran je tako da stane na dlan vaše ruke, što ga čini savršenim za bilo koji stil života u pokretu. Ne dajte se zavarati njegovom veličinom, XS1000 nudi brzine čitanja do 1.050MB/s1 i velike kapacitete do 2TB2, pružajući dovoljno prostora za čuvanje bezbrojnih fotografija, video zapisa i fajlova.

“Ponosni smo što smo dobili Red Dot nagradu za dizajn jer ona naglašava našu posvećenost elegantnim i prenosivim rešenjima za skladištenje,” rekla je Liny Cheliyan, Menadžer poslovanja – Prosumer Flash and SSD, Kingston EMEA. “Dizajnirali smo XS1000 sa korisnikom na umu, nudeći neuporedivu prenosivost za one koji cene i praktičnost i performanse.”

Za više informacija posetite kingston.com.

Share.

Leave A Reply