JTI po sedmi put nosilac Top Employer sertifikata

0

Zahvaljujući inovativnim pristupima u postizanju blagostanja i jednakosti zaposlenih i konstantnim ulaganjima u usavršavanje, rast i razvoj svojih ljudi, kompanija JTI je, sedmu godinu zaredom, dobitnik Top Employer sertifikata.

Ovo prestižno priznanje dodeljuje se kompanijama koje su pokazale izuzetne rezultate kada se radi o obezbeđivanju najboljih uslova za rad, podsticanju razvoja talenata na svim nivoima i kontinuiranom unapređenju prakse upravljanja ljudskim resursima.

Milena Rajić, direktorka Odeljenja za zaposlene i korporativnu kulturu u JTI, izjavila je: „Ljudi čine srž svake kompanije i iz tog razloga, iz godine u godinu, sebi postavljamo vrlo ambiciozne ciljeve, nastojeći da svojim zaposlenima pružimo mogućnosti za rast i razvoj na svim nivoima. Izuzetno smo ponosni na činjenicu da je Top Employers institut i ove godine prepoznao naš trud i zalaganje. Mi ćemo se truditi da proces upravljanja ljudskim resursima podignemo bar za još jedan stepenik više do sledeće godine“.  

Zaposleni u kompaniji JTI svakodnevno su motivisani mnogim benefitima. Privatno zdravstveno osiguranje za zaposlene i članove njihove uže porodice, mogućnost napredovanja i usavršavanja u zemlji i u inostranstvu i fleksibilno radno vreme samo su neki od njih.

„Kompanija JTI je, uprkos izazovima koje je donela još jedna zahtevna godina, ponovo dokazala da je za nju prioritet ulaganje u zaposlene i njihovo zadovoljstvo na radnom mestu. Sa ponosom objavljujemo ovogodišnje dobitnike i čestitamo organizacijama koje su sertifikovane kao najbolji poslodavci kroz program Top Employers instituta“, zaključio je Dejvid Plink, generalni direktor Top Employers Instituta.

Share.

Leave A Reply