Jednostavan put do pravog izbora – vivo pametni telefoni

0

Pri odabiru pametnog telefona, zahvaljujući brzom razvitku industrije, korisnici očekuju uređaje uz pomoć kojih će moći da obavljaju svakodnevne zadatke poput slanja poruka i i-mejlova, surfovanje internetom i igranja igara, ali i da zabeleže neke jedinstvene trenutke za pamćenje.  Suočeni sa prevelikim izborom pametnih telefona, koji se konstantno takmiče za pažnju korisnika, izobilje opcija utiče na donošenje odluke o kupovini uređaja i proces umesto zadovoljstva pretvara u mukotrpan zadatak.

Osećaj sa kojim se korisnici nerado susreću jeste onaj koji se javi kada se na ekranu telefona pojavi notifikacija upozorenja o praznoj bateriji. Bilo u sred planinarenja, važnog sastanka ili slušanja omiljene pesme, osećaj panike i razočarenja je uvek isti – a trenutne aktivnosti se odlažu kako bi se potražio punjač ili najbliža slobodna utičnica.

Imajući to na umu, pri dizajniranju uređaja kompanija vivo želi da korisnicima pruži iskustvo koje će učestalost pojavljivanja notifikacija prazne baterije svesti na minimum. Odličan primer jesu najnoviji modeli Y serije koji su predstavljeni u oktobru ove godine. Y35, Y22s i Y16 imaju bateriju kapaciteta 5000mAh sa AI tehnologijom za uštedu energije koja korisnicima osigurava dragoceno dodatno vreme. Uzimajući u obzir brz način života, kompanija vivo svesna je značaja dugotrajne i kvalitetne baterije koja će izdržati celodnevno korišćenje.

A kako bi i sam proces punjenja korisnicima dodatno olakšao, vivo je obezbedio brzo punjenje FlashCharge punjačem od 44W koji bateriju vraća na 100% impresivnom brzinom.

Momenti koje korisnici odluče da zabeleže, poput prelepog zalaska sunca ili kućnih ljubimaca u simpatičnoj pozi, je često nemoguće isplanirati. U nameri da korisnicima omogući savršen snimak u svakom trenutku i svim uslovima – vivo intenzivno radi na unapređivanju kamere sa svakim novim modelom.

Poslednji model X serije – vivo X80 lite, ima izvanrednu kameru koja je korisnicima u svakom trenutku na dohvat ruke. Savršen snimak je moguće napraviti uvek – bilo to u pokretu ili u uslovima slabog osvetljenja, ovaj uređaj omogućava korisnicima da od svakodnevnih scena i trenutaka naprave kreativna remek dela. Glavna zadnja kamera od 64 MP ima tehnologiju optičke stabilizacije slike koja omogućava stabilan i jasan snimak, dok prednja AF kamera od 50 MP omogućava savršene selfije.

Kompanija vivo nastoji da svojim korisnicima pruži beskompromisno iskustvo. To se može uočiti i u činjenici da, u nameri da korisnike rastereti stresa i brige o nedovoljnoj memoriji, vivo X80 lite sadrži memoriju kapaciteta 256GB koja se može dodatno proširiti do čak 1TB. Ova opcija podrazumeva da će korisnici imati dovoljno prostora da sačuvaju sve svoje dragocene uspomene.

Uz popularnost društvenih mreža i konstantnim povećanjem broja aplikacija za pametne telefone – održavanje tempa sa svim popularnim inovacijama i trendovima može biti zahtevno. Momenat koji dodatno može pogoršati situaciju jeste taj kada, ukoliko se korisnici odluče za aplikaciju koju žele da isprobaju, dobiju obaveštenje o nedostatku slobodnog RAM-a. vivo uređaji sadrže opciju nadograđenog proširenog RAM-a koji omogućava odličan performans i besprekorno multitasking iskustvo, čineći svakodnevni rad lagodnijim i bezbrižnijim. Stoga, kompanija vivo želi da korišćenje telefona svakom korisniku bude komforno i bez nepotrebnog stresa.

Kompanija vivo se na evropskom tržištu pojavila 2020. godine i od tada, pored svog asortimana pouzdanih proizvoda, predstavila značajne inovacije u vidu Funtouch operativnog sistema, kućišta koje može da promeni boju kao i mnoge druge.

Izbor pametnog telefona ne treba biti komplikovan i dug. Pametni telefoni bi trebalo da korisnicima budu pouzdani partneri i pruže im sigurnost i odlične performanse. To je upravo pristup kojim se kompanija vivo vodi u procesu planiranja i dizajniranja svojih uređaja.

Share.

Leave A Reply