Izvučena imena dobitnika Gigatron kampanje „Pamti, pa vrati“

0

Nagradni kviz kompanije Gigatron „Pamti, pa vrati“ pod sloganom „Kupi, zapamti, vraćamo novac!“ završen je organizovanjem javnog izvlačenja imena pet dobitnika. Izvlačenje je održano u Gigatron prodavnici na 2. spratu SC Ušće, a dobitnike su izvukli zaštitna lica Gigatrona, članovi ekipe serijala Državni posao.

Izvučeni dobitnici su Borivoje Dimirijević iz Užica, Slobodan Nešović iz Čačka, Boban Stojković iz Jagodine, Zoran Obradović i Zoran Jovković iz Beograda.

Kompanija Gigatron pokrenula je nagradni kviz „Pamti, pa vrati“ u kojem su mogli da učestvuju svi kupci Gigatron proizvoda na teritoriji Srbije. Od 31. maja, nakon kupovine u Gigatron prodavnicama, sve što je bilo potrebno da kupci urade je da popune vaučer i zapamte iznos na fiskalnom računu. Nakon javnog izvlačenja pet vaučera, ekipa serijala Državni posao posetiće vlasnike vaučera na kućnim adresama. Tom prilikom, potrebno je da učesnik kaže tačan iznos kupovine naveden na fiskalnom računu i na vaučeru, a za uzvrat Gigatron će im vratiti celokupan iznos kupovine.

Share.

Comments are closed.