INTEGRATOR – drugačiji pogled na krizu

0

Konferencija INTEGRATOR je ponovo dokazala svoju svrsishodnost, aktuelnost i informativni karakter. To je bio skup više od dvadeset IT cyber security eksperata iz regiona i sveta, sa 4 različita hibridna panela, prezentujući i diskutujući o najnovijim trendovima i praksi u ovoj oblasti pred punom salom, i velikom zainteresovanošću auditorijuma.

Imajući u vidu seriju cyber napada u regionu, i relativno loše rezultate u odbrani kritičnih infrastruktura država u regiji, INTEGRATOR je pružio drugačiji ugao gledanja na ovu krizu, spojio je tri ključna faktora odbrane: državne, akademske i resurse privatne poslovne zajednice. Jedino je tako moguće razviti odgovarajući odbrambeni ekosistem, koji ne samo da može da se postavi i ostavi kakav jeste već i da se stalno proverava, unapređuje i razvija.

Najveće interesovanje publike izazvao je koncept MSSP ili pružanje servisa zaštite podataka cyber security korisnicima, koje Sky Express pruža u regionu, prebacujući odgovornost zaštite podataka sa kompanija i organizacija na naše sisteme odbrane. Učešća su uzeli i partneri Sky Express-a, kompanije VMware, Logpoint, Airlock, Onapsis.

Konferencija INTEGRATOR je organizovana od strane kompanija Sky Express i Sky Express Montenegro, kao regionalnih lidera u oblasti cyber security. Posebno želimo napomenuti da se konferencija odvijala u okviru sjajnog ICT događaja, ICT Week Podgorica, čiji su inicijatori i organizatori Grad Podgorica i sjajno udruženje crnogorskih ICT kompanija, Cortex. ICT Week se potvrdio kao jedinstven sedmodnevni događaj u regionu, a kompanija Sky Express je sa velikim zadovoljstvom prihvatila da podrži ovaj događaj.

Share.

Leave A Reply