Investicija za rast i razvoj platforme za upravljanje ljudskim resursima

0

Humanity.com, online platforma za upravljanje ljudskim resursima malih i srednjih preduzeća, osigurala je investicije u iznosu od 9 miliona dolara. Sredstva će biti usmerena u svrhu podrške i daljeg razvoja Humanity platforme, naslednika Shiftplanning aplikacije, začetnika i lidera na tržištu softvera za online organizovanje smenskog rada.

Humanity uključuje široku lepezu funkcionalnosti koje će nadopunjivati osnovnu – upravljanje ljudskim resursima. Predviđanje prodaje, troškova radne snage, evidencija vremena dolaska na posao, platni izveštaji, upravljanje bolovanjima i odmorima i sigurna platforma za komunikaciju su ono što čini Humanity dovoljno fleksibilnim za potrebe bilo kog preduzeća i njegovih zaposlenih. Iako je ovaj proizvod namenjen malim i srednjim preduzećima, industrije koje  najviše koriste njegovu aplikaciju su: ugostiteljstvo, trgovina i medicinske ustanove.

humanity_logo_no_tagline_CMYKKoristeći onlajn platformu, zaposleni mogu da komuniciraju sa kolegama, putem računara ili mobilnih uređaja, sa bilo koje lokacije.

“Oslanjajući se na iskustvo koje smo stegli u prethodnih 5 godina, kreiramo novu generaciju platforme za upravljanje ljudskim resursima, kako bi kompanije mogle da se fokusiraju na njihov najvažniji resurs – njihove zaposlene,” rekao je Ryan Fyfe, osnivač i CEO kompanije Humanity. “Očekujemo da će naši prihodi i veličina tima porasti za više od 100% u 2015, dok nastavljamo da ulažemo u razvoj proizvoda.”

Humanity tim Beograd

O Humanity.com

Osnovan kao Shiftplanning.com 2010, Humanity je sveobuhvatna platforma za upravljanje ljudskim resursima malih i srednjih preduzeća. Sedište kompanije se nalazi u San Francisku.

Humanity platforma je u potpunosti razvijena u Beogradu od strane tima vrhunskih programera i dizajnera.

U ovom trenutku, u Beogradu, zaposleno je 58 mladih i kreativnih profesionalaca, a Humanity tim nastavlja da raste. Za više informacija, posetite: Humanity.com/jobs

Share.

Leave A Reply