HyperX predstavio HX3D

0

Novi HXS3D program podiže personalizaciju hardvera na novi nivo kombinovanjem HyperX gejming uređaja sa HP tehnologijom 3D štampanja

HyperX, tim za periferne gejming uređaje u okviru HP Inc. i liderski gejming i esport brend, najavio je HX3D – uzbudljiv novi program koji igračima donosi razne načine kako da prilagode i personalizuju svoju omiljenu opremu za igranje, koristeći HP-ovo najbolje 3D štampanje u klasi. HyperX je predstavio personalizovane tastature, slušalice, miševe i druge proizvode za gejming, a prva planirana serija 3D štampanih perifernih nadogradnji će biti ograničeno izdanje prilagođenih keycaps-a, koji su dizajnirani tako da mogu da se koriste kako na HyperX, tako i na većinu drugih tastatura.

„Znamo da igrači vole da personalizuju svoje iskustvo i troše mnogo vremena i truda da nadograde sve vrste stavki u igri, od likova preko skinova do oružja i ostalog“ rekao je Daniel Kellei, šef marketinga, HyperX. „Zahvaljujući HX3D, ova ljubav prema personalizovanju igračkog iskustva prenesena je u fizički svet i omogućava širok spektar zabavnih načina za prilagođavanje naše nagrađivane HyperX opreme.”

HyperX ima u planu saradnju sa developerima igara, esport timovima, kreatorima sadržaja, influenserima i internim kreativnim timovima za kreiranje i dizajn proizvoda prilagođenom obožavaocima koji se mogu koristiti tokom igranja, sakupljati kao uspomene ili drage kolekcionarske stvari.

Početkom januara je predstavljeno prvo ograničeno izdanje prilagođenih keycaps-a, koji su zasnovani na jedinstvenom HyperX  Cosy Cat dizajnu koji je razvio HyperX, a za koga je glasala njegova  gejming zajednica. HX3D proizvodi su proizvedeni na HP Inc. 3D štampačima i predstavljaju deo rastuće saradnje sa HP Inc., koristeći njihovo iskustvo, inovacije i veštinu štampanja u gejming. HyperX personalizovani proizvodi nastaju korišćenjem ekološki prihvatljivog recikliranog najlona u prahu.

Dodatna proizvodnja personalizovanih tastera se planira tokom cele godine sa planiranom saradnjom sa kreatorima sadržaja, uticajnim ambasadorima i drugim partnerima. Sa uvođenjem HX3D, HyperX donosi viši nivo personalizacije u gejming!

Za više informacija posetite stranicu proizvoda HXS3D.

Share.

Leave A Reply