Huntsworth Communications grupa se rebrendirala u Accordience i imenovala novi odbor

0

Huntsworth Communications, međunarodna grupa koja posluje u oblasti odnosa sa javnošću, public affairs-a, finansijskih i korporativnih komunikacija, rebrendirala se u Accordience, čime je započela novu eru u svom poslovanju. Grupa i njene vodeće agencije Grayling, Citigate Dewe Rogerson (CDR), Red, kao i nedavno priključeni Cirkle, zajedno će imati prihod od preko 100 miliona dolara, skoro 1000 zaposlenih i poslovne operacije u 30 zemalja.

Sarah Scholefield, globalna generalna direktorka agencije Grayling, imenovana je za izvršnu direktorku grupe Accordience, i ovu poziciju će obavljati paralelno sa svojom trenutnom liderskom funkcijom u agenciji Grayling. Scholefield predvodi Grayling od 2015. godine, a pre toga je radila na globalnim seniorskim pozicijama u agencijama FleishmanHillard i Edelman.

Neil Jones, bivši finansijski direktor i viši izvršni direktor Huntsworth grupe, imenovan je na poziciju predsednika grupe, dok će Mike Morgan, izvršni direktor agencije Red, preuzeti funkciju potpredsednika.

Scholefield je ovom prilikom izjavila: „Formiranje Accordience grupe predstavlja ključni trenutak u našem razvoju. Cilj nam je da pomognemo brendovima i kompanijama da stignu do željene publike i utiču na nju, kao i da stvorimo prilike i napravimo pozitivne promene za naše klijente. Naša vrhunska ekspertiza, zajedno sa globalnom prisutnošću, čini nas neuporedivom i veoma konkurentnom grupom.”

Neil Jones, predsednik grupe je dodao: „Sarino transformativno vođstvo agencije Grayling čini je izuzetnim kandidatom koji će nas uvesti u novu eru poslovanja. Nedavna akvizicija agencije Cirkle pokazuje našu želju za rastom, kao i ambiciju da okupimo vrhunske svetske agencije koje su lideri u svojim oblastima. Kombinacija agencija koje se nalaze u okviru Accordience grupe odgovara izrazito rastućim potrebama klijenata i ukazuje na sposobnost da napredujemo kako kao grupa, tako i individualno.”

Share.

Leave A Reply