Huawei online shop donosi nove pogodnosti za korisnike

0

Svi posetioci Huawei online prodavnice, od 12. jula mogu iskoristiti specijalne pogodnosti koje je Huawei pripremio za sve ljubitelje brenda, uključujući specijalne cene uređaja i poklon vaučere.

Prijavite se, odaberite svoj Huawei uređaj i uštedite

Tokom promocije, koja će početi predstavljanjem nove ponude Huawei online shop-a i trajati do 26. jula, moguće je ostvariti značajne uštede u zavisnosti od iznosa kupovine. Za svaku kupovinu u iznosu većem od 15.000 dinara obračunava vam se popust od 1.500 dinara, za iznose preko 30.000 ostvarujete uštedu od 3.000 dinara, dok kod kupovina u vrednosti koja premašuje 50.000 dinara svoj račun umanjujete za 7.000 dinara. Na raspolaganju vam je još jedan benefit – prijavom vaše email adrese na sajtu  huaweishop.rs, dobijate i specijalni vaučer u vrednosti od 800 dinara koji možete iskoristiti za bilo koju kupovinu do 8. avgusta na sajtu Huawei online prodavnice.

Možete računati i na već snižene promo cene velikog broja uređaja jedinstvenog Huawei ekosistema. Među njima je i Huawei Watch GT, koji može biti vaš za svega 10.799 dinara. Ukoliko pri njegovoj kupovini iskoristitite i svoj vaučer, jedan od korisnicima omiljenih pametnih satova biće vaš po ceni od 9.999 dinara.

Uz izuzetne pogodnosti možete nabaviti i Huawei P40 Lite. Ako iskoristite promotivnu cenu, popust na kupovine iznad 15.000 dinara i vaučer, ostvarićete značajnu uštedu i svoj novi telefon platiti 22.699 dinara. Kombinovanjem tri aktuelne pogodnosti – promo cene, vaučera i popusta na kupovinu u iznosu većem od 50.000 dinara možete nabaviti i Huawei MateBook D 14 i to po ceni od 82.199 RSD.

Pratite livestream i saznajte sve što vas zanima

Pomenuti uređaji samo su deo onoga što je Huawei pripremio za vas. Sa celokupnom ponudom i načinima kako iskoristiti ovu jedinstvenu priliku možete se upoznati tokom livestream događaja, koji će voditi Marija Kilibarda i Dušan Petrović, narednog ponedeljaka na Facebook stranici. Huaweishop.rs.  

Share.

Leave A Reply

Verified by MonsterInsights