Frejžer je ponovo tu!

0

Kelsi Gramer ponovo igra glavnu ulogu u novoj seriji Frejžer, koja će biti dostupna za strimovanje ekskluzivno na SkyShowtime platformi od 3. novembra

SkyShowtime je objavio da će prve dve epizode nove serije Frejžer, u kojoj Kelsi Gramer ponovo igra glavnu ulogu Frejžera Krejna za koju je dobio nagradu Emmy, biti dostupne za strimovanje ekskluzivno na platformi od 3. novembra, a svaka nova epizode izlaziće petkom.

Snimana uživo pred publikom u studiju Paramount Studios u Los Anđelesu, ova nova serija od 10 epizoda prati Frejžera Krejna u momentu kada se vraća u Boston gde ga čekaju novi izazovi, nova poznanstva i stari snovi koje najzad treba da ostvari.

Pored Gramera, u novoj seriji takođe se pojavljuju Džek Katmor-Skot kao Frejžerov sin Fredi; Nikolas Lindherst kao Alan, Frejžerov stari prijatelj sa koledža koji je postao univerzitetski profesor; Toks Olagundoje kao Olivija, Alanova koleginica i šefica odseka za psihologiju na univerzitetu; Džes Salgeiro kao Fredijeva cimerka Eva; i Anders Kit kao Frejžerov nećak Dejvid.

Kris Haris (How I Met Your Mother) i Džo Kristali (Life in Pieces) su scenaristi serije Frejžer, a ujedno i njeni izvršni producenti zajedno sa Kelsijem Gramerom, Tomom Rusoom i Džordanom Mekmahonom.

Ove godine se obeležava 30 godina od televizijske premijere originalne serije Frejžer, koja i dalje drži rekord po broju osvojenih nagrada Emmy u kategoriji humorističnih serija, sa 37 osvojenih nagrada i 107 nominacija. Originalna serija je takođe dostupna za strimovanje na SkyShowtime platformi.

SkyShowtime platforma je direktno dostupna korisnicima preko SkyShowtime aplikacije na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung i putem veb-sajta:www.skyshowtime.com. Mesečna pretplata za SkyShowtime je 5,99 € (bez reklama).

Pogledaj trejler ovde: https://www.youtube.com/watch?v=_lX9Qigv9h0

Share.

Leave A Reply