F5 Solution Day

0

U organizaciji kompanije Veracomp, 27. marta 2019. održan je F5 Solution Day, skup koji je imao za cilj da prisutnima prezentuje novosti o bezbednoj migraciji u multi-cloud svet, kao i da otkrije inovacije u pogledu bezbednosti aplikacija, uključujući real-time enkripciju, centralizovano upravljanje i analitiku.

Prepuna sala restorana „Twenty Two“, hotela „Metropol Palace“, svedočila je o značaju i aktuelnosti tema, ali i poverenju u stručnjake kompanije F5 i njenih partnera VMWare i Gemalto kao prezentere novih trendova i rešenja.

U svetu u kome se najvećim kapitalom preduzeća sve manje smatraju zaposleni, a sve više aplikacije, poseban izazov predstavlja njihova bezbednost, pa je obezbeđivanje adekvatne zaštite prioritet za sve.

Na to je ukazao i Dejan Marijanac,Business Development Manager u Veracompu d.o.o., koji je pozdravio prisutne u ime organizatora, a o aplikacijama kao novom fokusu govorio je i Dino Novak, Territory Account Manager kompanije F5 Networks za Adrijatik regiju, u okviru svog predavanja „Datacenter 2.0 za Industriju 4.0“. On je podelio iskustva i saznanja F5 u pogledu toga kako treba kreirati fleksibilnu, bezbednu, otpornu i developer-friendly infrastrukturu koju klijenti očekuju…

Tekst u celosti možete pročitati u virtuelnom izdanju časopisa.

Share.

Leave A Reply