Doživite iskustvo nove Samsung Galaxy Z serije

0

Kompanija Samsung je 10. avgusta predstavila najnoviju seriju inovativnih Galaxy uređaja, uključujući pametne telefone Galaxy Z Fold4, Z Flip4, seriju Watch5 i Buds2 Pro, u svom prepoznatljivom „Unpacked“ formatu. U narednom periodu će predstaviti potpuno novo Samsung Galaxy iskustvo tako što će korisnicima i obožavaocima omogućiti neposredan pristup novim uređajima od samom početka zvanične prodaje.

Ovu najavu Samsung je dodatno proslavio na najpolularnijim javnim mestima sirom sveta, uključujuci Times Square, u saradnji sa svetski poznatom pop grupom BTS i premijerom digitalnog filma u kome se nalazi i pesma grupe BTS pod nazivom „Yet To Come” i predstavljanjem nove verzije „Over the Horizon 2022“ umetnika pod nazivom SUGA iz grupe BTS.

U Srbiji ćete moći da isprobate Galaxy Z Fold4 i Z Flip4 telefone na sledecim lokacijama:

  • Od 25. do 27. avgusta na Music week festivalu od 17h do 1h
  • Od 30. avgusta do 3. septembra u Shopping centru Rajićeva od 12h do 22h
  • Od 23. do 25. septembra Silosi Exibition Katarina Mandarina od 14h do 24h
  • Od 27. septembra do 1. oktobra Bitef theatar.

Pop-up prodavnice nude mnogobrojna nova iskustva kada su u pitanju Samsung uređaji, posetioci mogu saznati više o SmartThings rešenjima, inicijativi održivosti Galaxy for the Planet i celokupnoj filozofiji Samsung Galaxy ekosistema. Takođe, poseotice očekuju popusti i pokloni za kupovinu Samsung telefona.

Naručite pre svih!

U posebnom promotivnom periodu u Srbiji, za prednarudžbinu Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4 pametnih telefona, uz otkupnu cenu starog uređaja korisnici ostvaruju pravo na otkupnu vrednost starog telefona uz dodatni bonus (uz dokaz o kupovini) u iznosu od 23.000 RSD za Galaxy Z Fold4 Ili 17.000 RSD za Galaxy Z Flip4. Takođe, korisnici ostvaruju pravo na zaštitu ekrana (osiguranje unutrašnjeg ekrana uređaja koje pokriva jednu štetu nastalu unutar godinu dana od kupovine uređaja uz učešće u šteti). Akcija traje do 25.8. Za više informacija o akciji posetite https://www.samsung.com/rs/offer/preorder-galaxy-z-fold4-z-flip4/

Share.

Leave A Reply